עבור לתוכן

מסכי LCD מומלצים + סקירת מושגים. כל השאלות/תשובות בדיון זה בלבד. מרץ 2006.

Featured Replies

פורסם

מישהו ראה את המסך של אפל והתרשם לטובה ? (Display Cinema 20in) - אני רוצה מסך WideScreen אבל לא יותר מ-20 אינטש.. המסך האיכותי היחיד שמצאתי הוא של אפל (ודל - אבל אני לא נוגע בהם).

מה אתם אומרים ? יהיה טוב למשחקים ?

• תגובות 133
  • צפיות 10.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה קורה באמת עם כל ה WideScreen ? הרי זה העתיד לא ? זה לא יעשה בעיות עם משחקים ?

למרות שההפך האמת אם המשחק יתמוך בזה ... יהיה שיפור בתווח הראייה שזה כבר יהיה יתרון רציני אבל מצד שני כנריאה יזלול משאבים רבים יותר

פורסם

שלום לכולם ...

מחפש lcd 19 אינץ איכותי וטוב בעיקר למשחקים כבדים וסרטים שיהיה איכותי וטוב מומלץ שיהיה 8 או 4 ms

ותגידו לי מאיזה חברה טוב לקנות שהם טובים ....

תודה ....

נ.ב : תקציב כמובן עד 2600 שח

פורסם

Samsung 930B

פורסם

Samsung 930B

ולמה לא samsung 930bf or 960bf ??????????

פורסם

כי ה960BF מסך גרוע. ה930BF זה 4 MS שלא נותנים כלום לעומת 8MS שגם ככה אין בו שום מריחות.

פורסם

אני מעוניינת לקנות מסך שטוח ורוצה חוות דעת איזה מסך כדאי לקנות שישמש בעיקר למשחקים ולבית ,התקציב עד 2,000 ש"ח , אודה לחברי הפורום המלומדים אם תסייעו לחסרת הבנה בתחום. :kopfpatsch:

פורסם

חבר'ה איך המסך HP L1706 17 אינץ?

? האם שווה לקנות אותו

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין לקנות מסך 17 LCD. (לא צריך 19 וגם אין לי כסף..)

רציתי לדעת מהם הצסכים המומלצים

התקציב הוא עד 2000 שקל, והמסך יחובר ל7600GT.

הבנתי שה SAMSUNG 730B הוא מסך טוב במחיר טוב. זה נכון?

מה עם המסכים של LG? למשל ה1780Q? מישהו אולי יכול לתת לי חוו"ד עליו?

ומה עם הLG החדש עם ה4MS מישהו מכיר?

מה הכי מומלץ עד 2000 שקל? אם באמת שווה להשקיע את ההפרש בין 1600 ל2000 וזה באמת שווה

אני ישיקע..

עריכה: מה עם הסמסונג 740B?

איך הוא לדעתכם?

שחכתי לציין שאני משחק במשחקים, בשביל הכיף

ועורך הרבה מוסיקה...

תודה רבה.

פורסם

המסמונג 730B יהיה בחירה מצויינת.

פורסם

יש לי עוד שני שאלות ששחכתי להעלות..

1. אני רוצה לתלות את המסך על הקיר שיהיה כמו תמונה..

עכשיו השאלה אם אני יוכל לעשות את זה עם כל מסך(זאת אומרת שאיך שהוא אני יצטרך לקמבן איזה משהו ולנתק אותו מהרגל)

או רק עם מסכים שכבר יש להם הכנה לכזה דבר..

2.איך מנקים מסך LCD?

פורסם

כי ה960BF מסך גרוע. ה930BF זה 4 MS שלא נותנים כלום לעומת 8MS שגם ככה אין בו שום מריחות.

גם ב730B 8 MS רואים מריחות, במיוחד שמיזים נגיד חלון עם העכבר, אבל זה כמעט לא מורגש. ואגב אותו סוג מריחות עם בדגם הBF עם 4MS לכן באמת אין טעם לקנות אוותו. אם זאת אי אפשר להגיד שאין מריחות.

פורסם

יש לי אולפן הקלטות ביתי עם מסך רגיל שעושה לי רעשים בהקלטת גיטרה ,האם מסך LCD יפתור את הבעיה?

פורסם

יש לי אולפן הקלטות ביתי עם מסך רגיל שעושה לי רעשים בהקלטת גיטרה ,האם מסך LCD יפתור את הבעיה?

אם הרעש נובע מהפרעות מגנטיות מהמסך ייתכן מאוד משום שמסך LCD פועל בטכנולוגיה שונה לחלוטין במתח חשמל נמוך משמעותית והקרינה האלקטרו-מגנטית ממנו נמוכה מאוד.

פורסם

מה עם סדרת הBF? למשל הסמסונג 730BF, יש לו אותם נתונים כמו ה740B אבל עם 4MS..

בהתחשב בעובדה שההפרש במחירים בינו לבין ה740B הוא בערך 100 שקל ולבין ה730B הוא 200 שקל ~

לא כדאי לקנות אותו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים