עבור לתוכן

סרט "מי מאוהב באולמאט?"

Featured Replies

פורסם

בנודע לבירור אני לא יודע :nixweiss:

מה שכן זה לא שהוא שיקר או משהו הוא סך הכל בחר שלא להראות הכל לדוגמה יש נהום חשוב בUN של הרבה מאוד(סד"כ)נציגים אז מה מראים את כל הנואמים ואת כל הנאומים שלהם-לא...

• תגובות 132
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפני פרסומת חייבים להודיע בבירור שמדובר בפרסומת. לא ראית את כל מעברי הפרסומות בערוצים 2 ו- 10? אחרת מדובר בפירסום סמוי, כלומר פרסום שמתחזה למשהו אחר, וערוץ 2 יכול לחטוף על זה.

פורסם

קודם כל זה היה מסופר בחדשות רגילות על אירוע שהתרחש אין בזה פרסומות זה שהם הציגו רק את אולמטר לא אומר שזאת פרסומות...

פורסם

אם אתה בוחר להציג רק את אולמרט בהקשרים חיוביים אבל מתעלם ממנו בהקשרים שליליים ולהיפך כשזה נוגע למתחרים שלו, זו פרסומת באבו-אבוה.

פורסם

יש לי תחושת בטן שלא יצביעו לקדימה כמו בסקרים אלה הרבה פחות

אבל התחושת בטן שלי אומרת שגם הליכוד והעבודה לא יזכו בהרבה מנדטים

לפי דעתי ליברמן יזכה ב13-15 מנדטים ויגנוב תהצגה אבל בכל זות קדימה תרכיב תקואליציה

לנושא הדיון התיקשורת היתה פעם בעד העבודה

והיום ביגלל שאולמרט רוצה יתנתקות 2 היא בעד קדימה

זה לא דבר חדש שלא היה בעבר

פורסם

תחושותי לגבי הבחירות האלו:

קדימה- 35-45

עבודה- 20-25

ליברמן- 10-15

ליכוד 10-13

.

.

.

.

.

שס- לא עוברת את אחוז החסימה :lol:

פורסם

כן הא..

יש את האידיוט ההוא מקדימה שטען היום שהם יקבלו 51 מנדטים (או שזה היה 61..? לא זוכר)..

פורסם

כן הא..

יש את האידיוט ההוא מקדימה שטען היום שהם יקבלו 51 מנדטים (או שזה היה 61..? לא זוכר)..

רצו לקבל 61+ כדי שלא יצטרכו לבנות קואלציות...וזה טוב...

פורסם

אבל הוא לא אמר שהם "רוצים" לקבל 51 מנדטים, אלא טען שזה מה שהם יקבלו.. :lol::screwy:

ממלא מקום ראש הממשלה, אהוד אולמרט, ויושב ראש סיעת קדימה בכנסת, השר רוני בר-און, קראו אמש לבכירי המפלגה לעשות עוד מאמץ אחרון כדי להעלות את אחוזי ההצבעה ולהבטיח את מקומה של קדימה כמפלגה גדולה ומובילה. הגדיל לעשות בר-און, שאמר בישיבת הסיעה בכנסת ש"מאמץ כזה יכול להוביל לכניסתם של כל 51 מועמדי קדימה לכנסת ה-17".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3231398,00.html

פורסם

לא קדימה מקבלת 79 מנדטים ?

כול התקשורת מושחטת לטובת קדימה

לפחות אפשר להתפייס בזה שאיך שהם יבחרו הם יתפרקו כי הם סה''כ הורכבו על מנת לנצח בבחירות יש שם מלא שמאלנים ימנים ואחרי הבחריות כול אחד ימשוך לצד שלו חח אני רוצה לראות תפרצפוף של שמאלמרט שזה יקרה ב29 למרץ

בכול מקרה אני מקווה שישראל ביתינו יקחו תבחירות או איחוד לאומי - מפד''ל

לפי דעתי צריך לאחד את את ישראל ביתינו יחד עם איחוד לאומי מפדל והם יזיינו את קדימה ותעבודה

פורסם

אבל הוא לא אמר שהם "רוצים" לקבל 51 מנדטים, אלא טען שזה מה שהם יקבלו.. :lol::screwy:

גם בליכוד יש עדיין אנשים שחושבים שהם הולכים לנצח בבחירות

ושזה הולך להיות "יום כיפור של הסוקרים"

פורסם

זה יכול להיות יש כ20-25 מנדטים "צפיים" ככה שאם כולם יחולקו יש מצב שקדימה תיקח 50+.

פורסם

לפי דעתי עדיין לא חגגת בר-מצווה.

תגיד יש לך בעייה עם הגיל שלי ?

אם כבר אתה פה הקטן שמוציא לעצמך שם של ילד קטן בן 3 שהוא בעצם בן 22

אני מעדיף להיות בן 16 ולהתנהג כמו מבוגר מאשר להיות מבוגר עם התנהגות של ילד בן 3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים