עבור לתוכן

זהו - אני נכנע ! (ICS על WIFI)

Featured Replies

פורסם

בעולם בהמחשבים, ככל שמתעמקים יותר לפעמים מבינים פחות.

עד לפני שבוע הכל עבד פיקס! קניתי USB NETWROK ADAPTER של LIINKSYS וחיברתי את הלפטופ שלי למחשב הראשי בבבית דרך WIFI, שמתי ICS על החיבור ADSL שלי ועשיתי SHARING לWIFI וכך גלשתי חופשי עם הלפטופ.

אבל בגלל תקלה במחשב, החלטתי לחזור אחורה לIMAGE לפני חודש (לפני שהתקנתי את הכל).

חיברת מחדש, ועכשיו אני מצליח לחבר את הלפטופ לרשת הWIFI, אבל מה שאני לא עושה (זה כולל שמיניות באוויר)

אני לא מצליח לגלוש דרך הלפטופ!! לא מקבל את הICON של הCONNECTION שלי מהמחשב הראשי לNetwrok connections בלפטופ!

מה עושים??!?!

פורסם

מפעילים את אשף הגדרות הרשת של ווינדוס. את זה ניסית?

פורסם
  • מחבר

העיניין הוא שאשף ההגדרות מבקש בשלב מסוים להעביר את ההגדרות גם לשאר מחשבי הרשת, האופציה הזאת לא טובה לי כי המחשב השני הוא הלפטופ של העבודה.

נראה כאילו שההתקנה של בכרטיס אינה טובה וWINDOWS זוכר כרטיסים ישנים ונתן להם את הIP המקורי.

מה זה אומר שיש לי CONNECTION בין המחשבים אבל הם לא יכולים לעשות PING אחד לשני??

פורסם

מה זאת אומרת להעביר את ההגדרות? בסוף האשף הוא נותן לך 4 אופציות, והאחרונה שבהם היא פשוט לסיים את התהליך. אחרי זה, בזמן שהמחשב השני מחובר לרשת כמובן, אתה מריץ גם בו את האשף, עם ההגדרות המתאימות שם מן הסתם.

פורסם
  • מחבר

OK, על המחשב הHOST הרצתי את הWIZARD אבל על הCLIENT אני לא יכול כי הוא מחשב של העבודה.

בכל מקרה יש לי בעיה רצינית של TCPIP קראתי על זה המון באינטרנט אני כל הבמן מקבל כתובות בHOST ובCLIENT שמתחילות ב169.254

אלו כתובות DEFUALT של WINDOWS, והם מעידות על בעייה (למרות שהרשת האלחוטית נראית מחוברת) גם אם אני קובע את הIP בעצמי על הHOST ו/או על הCLIENT זה לא עוזר. אין לי פינג ביניהם ואין לי ICS!!

האם יש לכם פיתרון?

פורסם

תקרא כאן בפורום (זה עדיין בדף הראשון אם אני לא טועה) על הקצאת כתובת IP אלטרנטיבית.

כדאי גם להסתכל על ההגדרות של העבודה (של כרטיס הרשת) לכתוב אותן ואז לנסות להריץ את האשף.

אם ההגדרות בלפטופ לא מתאימות אז למה לנסות במחשבים האחרים?

פורסם
  • מחבר

תוכל להפנות אותי לת'רד בבקשה...תודה

ושים לב ל2 דברים:

1) הכל כבר עבד מצוין לפני הROLLBACK לIMAGE ישן שהיה לי

2) הDESKTOP מחובר קבוע לאינטרנט, הלפטופ (מהעבודה) אמור לקבל בWIFI את האפשרות לגלוש דרך הDESKTOP

פורסם

בלפטופ : (איפוס של ה TCP/IP ושל ה winsock שלך, ליתר בטחון)

שים את כל כרטיסי הרשת שלך (כולל האלחוטי) על disable בתוך network connections בלוח הבקרה

אם יש חייגנים כלשהם, מחק אותם.

כנס להתחל-הפעלה

רשום

netsh int ip reset nshlog.txt

אישור

חלון דוס נפתח, ואז נסגר

שוב

הפעם הפקודה היא

netsh winsock reset

הפעל מחדש את המחשב

הפוך את כרטיס הרשת שלך בחזרה ל enabled

(את כל זה, בצע גם בנייח, אם אתה חושש שגם בו משהו דפוק ב TCP/IP, ליתר בטחון

אם אח"כ אתה צריך להרים חייגן או להגדיר מחדש את החיבור שלך, תיעזר בתמיכה של הספקית שלך, בערבון מוגבל :))

במחשב הנייח :

הגדר ICS בצורה הרגילה (לפי הסטיקי שבפורום - בטוח שאתה מכיר , אבל הנה לינק בכל מקרה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0)

(כאשר בכרטיס של הנייד אתה שם כמובן כתובת default gatway שמצביעה למחשב הנייח, לפי הסטיקי)

בדוק ששני כרטיסי הרשת האלחוטיים מצויים במצב AD HOC (ב UTILITY של הכרטיס)

- זה חובה בשביל ICS אלחוטי

ראה רפרנס נוסף כאן : (בקשר לאד הוק)

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=152764.0

לא הבנתי מה הקשר לתצורת IP אלטרנטיבית למקרה הזה

Qtec?

פורסם

כדי שהוא יוכל לשמור על ההגדרות של העבודה (טוב.. בהנחה שאלה הגדרות IP, DNS וכו..). אולי הייתי צריך לכתוב אחרת.

פורסם

תעלה פלט ipconfig /all מכל מחשב

האם אתה מנסה לתקשר בין המחשבים שההצפנה פעילה?

האם אתה מנסה להגדיר ad-hoc דרך תוכנות העזר או דרך השירות של אקס פי?

הערות:

1-הרשת שלך תעבוד במצב אד-הוק על מהירות של תקן B(אלא אם יש לך תמיכה ב-2 כרטיסי הרשת שמאפשרת להם לעבוד באד-הוק על תקן G).

2-הגדרות אתה גם יכול לשמור עפ"י הפקודה:

netsh -c interface dump > c:\location1.txt ואז לטעון בחזרה ע"י הפקודה netsh -f c:\location1.txt.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים