עבור לתוכן

מרוצה מאוד מה Zalman VF700-cu שלי אבל...

Featured Replies

פורסם

התקנתי את הקירור והוא אכן עושה את העבודה :xyxthumbs:במנוחה הוריד לי 6-7 ( עכשיו 31 במקום 37-38 ) במאמץ הוריד לי 10-12 מעלות ( עכשיו 52-53 במקום 64 ).

אבל מה ,חשבתי שאולי עכשיו אני אצליח לעלות גם קצת את ה O.C שלי ולעלות את הליבה והזיכרונות ...טעיתי הכרטיס ממשיך ליפול לי בליבה מעל 540 וזיכרונות מעל 620.

הצלחתי להגיע לליבה 545 ולזיכרונות 620 אך כאשר בצעתי Reset למחשב הכרטיס נפל.

איזה באסה :-[

פורסם

התקנתי את הקירור והוא אכן עושה את העבודה :xyxthumbs:במנוחה הוריד לי 6-7 ( עכשיו 31 במקום 37-38 ) במאמץ הוריד לי 10-12 מעלות ( עכשיו 52-53 במקום 64 ).

אבל מה ,חשבתי שאולי עכשיו אני אצליח לעלות גם קצת את ה O.C שלי ולעלות את הליבה והזיכרונות ...טעיתי הכרטיס ממשיך ליפול לי בליבה מעל 540 וזיכרונות מעל 620.

הצלחתי להגיע לליבה 545 ולזיכרונות 620 אך כאשר בצעתי Reset למחשב הכרטיס נפל.

איזה באסה :-[

בעיקרון קירור יותר טוב לא מחייב תוספת בOC..(לכרטיס מסך..)..זה פשוט שהוא ישמור לך על הכרטיס בטמפ' "נורמליות"..

בין היתר שאתה מוסיף קירור לפעמיים אפשר לעלות בעוד כמה MHZ..

ואם אתה רוצה ממש לקרוע אותו אז תעשה לו VMOD...(שזה לא הכי מומלץ..)..

פורסם

לדעתי לא שווה לעשות וי מוד יותר מדי סיכון...עדיף לקנות כרטיס חדש...

פורסם

לדעתי לא שווה לעשות וי מוד יותר מדי סיכון...עדיף לקנות כרטיס חדש...

צודק..אבל אם הבחור כול כך רוצה להתפרע על הOC אז זאת האופציה היחידה שלו..

פורסם

למה כל החרטא של להרוס טוב?

לא הצליח חבל

תשאר איך שאתה

חוץ מזה מה זה נותן לכם עוד 10 לליבה?

להגיד שהגעתם לזה?

תוספת ב fps במשחקים זה לא יתן

פורסם

סיכון זה אחד הדברים המאתגרים שיש בOC ובכלל שבל דבר בעולם !!

אם אתה לא אוהב להסתכן את תעשה וי מוד, אתה אוהב להסתכן ?! יש לך ב*צ*ם ?! לך על זה אבל כמו שאמרו עוד 10 קלוקים לא ישנו לך כלום...

:xyxthumbs:

פורסם

סיכון זה אחד הדברים המאתגרים שיש בOC ובכלל שבל דבר בעולם !!

אם אתה לא אוהב להסתכן אל תעשה את הVMOD.., אתה אוהב להסתכן ?! יש לך ב*צ*ם ?! לך על זה אבל כמו שאמרו עוד 10 קלוקים לא ישנו לך כלום...

אני מאמין שזו היתה הכוונה... נכון ? ;D

אני עם הרוב, עזוב את ה VMOD .. הכרטיס שלך עבר שינוי מספק בהחלט...

עוד מעט זה יהיה הרבה יותר קל... ATI כבר התחילה את המהלך של שינוי מתח לליבה ע"י תוכנה...מעניין מתי יהיה אפשר לשנות מתח גם לזיכרון, ועוד יותר מעניין אם NV תילך בעקבותיה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים