עבור לתוכן

מבולבל! ! ! (מחוסר ידע)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עובד נפלא על הטרנטע שלי.

בצורה מפתיעה אפשר לאמר.

אבא שלי הזיל ריר על המקלדת שלי, אז אני מקדם גם אותו ל-ubuntu על הנייד שלו. :xyxthumbs:

• תגובות 125
  • צפיות 11.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לך תראה לחברים, תגיד להם ש vista זה פסאה והם מעתיקים הכל מהקוד הפתוח (שתדע לך, הדבר הזה קיים כבר כמה שנים טובות אבל עכשיו זה פשוט להתקין)

פורסם
  • מחבר

לך תראה לחברים, תגיד להם ש vista זה פסאה והם מעתיקים הכל מהקוד הפתוח (שתדע לך, הדבר הזה קיים כבר כמה שנים טובות אבל עכשיו זה פשוט להתקין)

מלבד היופי שבדבר, אני יכול לחשוב על הרבה ישומים מעשיים שלו, כמו קוביה פנימית דוקא.

דבר אחד אני לא מבין: איך זה הגיוני שהלינוקס מריץ את המחשב שלי כל כך טוב ומהר אפילו בתלת מימד. כשחשבתי (עם חלונות) שהוא סוס מת?

אני יושב על המחשב של אבא שלי שעובד בתדר כפול משלי ואותה כמות זכרון. וכמו כן גם במחשב של אחי שהוא הרבה יותר מהיר מהגרוטאה שלי. שניהם עם חלונות ואתה כל הזמן מחכה למחשב שייעשה טובה ויעבור חלון.

זה כמו לקנות מחשב חדש בחינם. אני לא צריך משחקים ושטויות, אני רק רוצה בסביבה החלונאית עם הישומים הבסיסיים לעבוד חלק.

מסתבר שעבור מיקוסופט זו דרישה גדולה מידי, אפילו לבעלי מחשבים חזקים. :bash:

זה לא מובן, אותו מחשב, שתי מערכות הפעלה, עולם אחר. :cool2:

לקח לי שבוע שלם לעבור ללינוקס, ירד לי הרבה דם על המקלדת (בעיקר בגלל הנוביות המפליגה שלי בלינוקס) אבל:

א - למדתי המון, בעיקר בזכות אנשים טובים בפורומים שעוזרים בכיף. :D

ב - אני לא חושב יותר על חוקיות, רשיונות, נעילות, קראקים ושאר ירקות.

ג - כמו שכבר נזכר לעיל, המחשב עובד הרבה יותר טוב. אמנם עגלה אבל עם מנוע של למבורגיני. 8)

ד - הצלחתי כבר להעביר את אבא שלי ללינוקס בנייד.(הישג מרשים לשבוע הראשון) כן ירבו.

ה - קיבלתי חשק בלתי מוסבר לעזור במשהו לקהילת הקוד הפתוח. אבל אין לי מושג במה? (אני לא מתכנת)

ו - תודה רבה לכולם. @-}--

פורסם

בכייף, אני שמח בשבילך :D

ה - תפיץ את לינוקס \ פייר פוקס ואת כל התוכנות, שאנשים לפחות יעזבו את הדבר המפחיד שנקרא IE :-X

פורסם

אם אתה ממש רוצה אתה גם יכול לתרום למפתחים של אובנטו באתר הרשמי ;)

פורסם
  • מחבר

אם אתה ממש רוצה אתה גם יכול לתרום למפתחים של אובנטו באתר הרשמי ;)

אפשר לאמר שזה הצד הכי חלש שלי. :-\

אפילו יותר מתכנות.

אבל הבנתי שצריך תרגומים לעברית, ובזה אני דוקא טוב.

פורסם

בזה אני לא ממש מבין

או שתחכה כאן לתשובה ממישהו שכן מבין או שתפנה לאחד מהפורומים המצויינים של http://whatsup.org.il/

פורסם
  • מחבר

שמעתי משהו על זה שהדאפר יהיה בתשלום???

איך זה מעמיד את כל האמנות שלהם?...מישהו יכול לאשר?...להכחיש?

פורסם

שאלתי אתמול בIRC... לא בתשלום.. זה כל המוטו שלהם..

פורסם

בעקבות הת'רד הזה החלטתי ללכת על האובונטו :)

הורדתי כבר את הCD LIVE ואת ההתקנה, אני רוצה לראות איך פועלת המערכת ללא התקנה על מנת לתת מבוא קל.

האם צריך מקום פנוי לזיכרון וירטואלי וכדומה בשביל גירסת הCD LIVE?

כמו כן יש איזוהי דרישה לפני ההתקנה? כלומר כונן משלו? או לפחות 5 ג'יגה וכדומה..?

פורסם

5 גיגה בערך להתקנה (ROOT)

512 לפחות לSWAP

ועוד כמה שאתה רוצה ל/home (להורדות וכו)..

לא שאני יודע מה זה אומר.. אני מתעניין להתקין גם בקרוב..(כמה ימים..) אז יצא לי לקרוא הרבה.. ולשוחח עם מו-מו שלנו..(nim901)

פורסם

צריך להגדיר לו כונן משלו?

כלומר לעשות כונן E?

פורסם

כל נושא שכתבתי לתת לו מקום צריך מחיצה..

הבנתי שמומלץ לשחרר כמה מקום שהחלטת לתת (שלא יהיה במחיצה) ואז לבחור אותו באובונטו..

תבדוק את זה..

פורסם

הוא מדבר על LIVE CD :silly:

אתה פשוט צריך לעשות ריסט להכניס את הדיסק (כמובן שהבוט יהיה מכוון על CD) והוא כבר יטען הכל :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים