פורסם 2006 במרץ 1419 שנים מחבר אולי תנסה x אני לא זוכר איך קוראים לזה משהו xorg מצאתיזה אמור למחוק ת X apt-get remove --purge 'xfree*' 'xserver*' 'xfonts*' -sואז אחרי זה תעשהapt-get install --purge 'xfree*' 'xserver*' 'xfonts*' -sמקווה שזה יעובד עשיתי את מה שכתבת וזה באמת הסיר והתקין. ואז ניסיתי להפעיל (startx) וקיבלתי את ההודעה הנ"ל:X10: fatal IO error 104(connection reset by peer) on X server":0.0" after 0 requests (0 known processed) with 0 events remaining.
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים אממ נשמע כאילו אין לו הרשאות עשיתה sudo startx ?נתתה ל xserver הרשאות לעלות עם הפעלת המערכת ?
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים מחבר הצלחתי, ברוך ה'. Org-E העזרה שלך יקרה מפז. תודה רבה.עכשיו גם הדריבר של Nvidia עובד בישומי OGL .ג י ב ו י ! ! !ולשלב הבא: Xgl.
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים שעית שטות גמורה, כל מה שהיית צריך לעשות זהsudo dpkg-reconfigure xserver-xorg בכל מקרה, אם התקנת עם אימולוטר תשכח מזה וגם יש לך גיפה 2 אז זה יעבוד לך לאט :-\
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים זה שום דבר אח שלו העיקר שאתה נשאר בלינוקס בכול מקרה כולם התחילו כנובים גמורים ואחרי זה הפכו למאסטר לינוקסון כמוני העיקר שאם אתה רואה מישהו צריך עזרה במשהו תעזור לו, Org-E
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים מחבר שעית שטות גמורה, כל מה שהיית צריך לעשות זהsudo dpkg-reconfigure xserver-xorg בכל מקרה, אם התקנת עם אימולוטר תשכח מזה וגם יש לך גיפה 2 אז זה יעבוד לך לאט :-\זה האתגר יותר מאשר שימושיות שתהיה לי. בימים האחרונים למדתי המון.כל בעיה והפתרון שלה. מה שבטוח אני נשאר בלינוקס, בזה אין בכלל ספק.ועכשיו לבעיה חדשה: עברתי על כל השלבים אבל אני לא רואה את הענף compiz ב-gconf-editor . למה?
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים מחבר תשנה את הקובץ gdm-custum (או משהו), תסתכל במדריך בפורוםאת זה כבר עשיתי.וזה עשה לי צרות צרורות.הוא שאל אותי מלא שאלות כשהעלתי את הגנום. והכל התחרבש.אין לי סרגל תחתון, ואפילו הרשת לא עבדה.אני רצה לאפס הכל ולהתחיל מהתחלה. איך עושים את זה?
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים אין צורך, לאחר שזה עלה, תלחץ ctrl+alt+f1 או שזה עם שיםט, תנסה כל מני קומבינציות, זה אמור להביא אותך לטרמינל שם תעשה nano gdm -... ואז תמחק שם את כל מה שהוספתואז sudo /etc/init.d/gdm restartתתחבר ואז זה יהיה לך
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים מחבר בבקשה, כל השלבים בקובץ למטה.או שאני מפספס משהו?![attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים תנסה לעשות את זה;תלחץ alt+f2 ותרשום שם את זהcompiz --replace gconf decoration wobbly fade minimize cube rotate zoom scale move resize place menu switcher
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים מחבר תנסה לעשות את זה;תלחץ alt+f2 ותרשום שם את זהcompiz --replace gconf decoration wobbly fade minimize cube rotate zoom scale move resize place menu switcherכלום!ממש חידה ???
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים לא חידה, בטח טעית איפה שהוא, תתקין את כל ה debs שפה http://www.ubuntuforums.org/attachment.php?attachmentid=6917&d=1142034474ותעקוב לפי המדריך הזהhttp://www.ubuntuforums.org/showthread.php?t=131267
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.