פורסם 2006 במרץ 1019 שנים מחבר זה רע ואחרי שתוריד את הקוד, תעשה ריסט ל X הורדתי ועשיתי ריסטרט למחשב בכלל. נחש מה?... אני מתחיל להתייאש. :s05: מה לא בסדר בקוד?...אולי זה משהו קטן שדופק הכל?
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים טוב, אני אציע לך משהו שהייתי צריך להציע מזמן, dpkg-reconfigure xserver-xorg במצב רוט ואל תתיאש, לי קרו דברים גדולים יותר אבל הצלחתי להסתדר.
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים מחבר לא תאמינו מה היה ערכתי את ה-xf86config והוספתי את השורות הרלבנטיות. הפלא ופלא תנחשו מה? ;D אני מודה לכם מקרב לב על העזרה העצומה שהגשתם לי. זאת הייתה חוויה מלמדת מאד. עזרתם לי לעמוד. עכשיו אני יכול להתחיל ללכת. בהתחלה חשבתי לשים את הלינוקס על ההדיסק הקטן של ה 12 ג'יגה ו"לבדוק" אותו. אבל לבסוף הוא קיבל את כל ה 80 ג'יגה, והחלונות ידחקו להם אי שם בדיסק הקטן והישן, זכר לימים טרופים @-}--
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים אחלה רק חבל שדביאן משתמש ב XFREE שכבר מזמן מת A\W חפש מדריכים איך להחליף מ XFREE ל XORG או שבכלל כדאי לך לעבור לאובנטו, עוד מעט (כבר עכשיו, למען האמת) מהפיכת ה XGL מגיע אליו! ומה שעשית זה שלב אחד, השלב השני (והמסובך [בדביאן]) להתקין דרייברים ומצטער שלקח לי זמן להגיב, פשוט התקנתי פה את הדריברים החדשים של ATI ;D וכן, סליחה שביאסתי אותך
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים מחבר אחלה רק חבל שדביאן משתמש ב XFREE שכבר מזמן מת A\W חפש מדריכים איך להחליף מ XFREE ל XORG או שבכלל כדאי לך לעבור לאובנטו, עוד מעט (כבר עכשיו, למען האמת) מהפיכת ה XGL מגיע אליו! ומה שעשית זה שלב אחד, השלב השני (והמסובך [בדביאן]) להתקין דרייברים ומצטער שלקח לי זמן להגיב, פשוט התקנתי פה את הדריברים החדשים של ATI ;D וכן, סליחה שביאסתי אותך לא ביאסת. אני צמא ללמוד. חוצמיזה נראה לי שכל החומרה מותקנת כבר. מה ההבדל בין שלושת השיטות שציינת?...ומה הם עושות בכלל? אולי גם יש לך איזו המלצה על תוכנה טובה או שתיים? :
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים אם אתה מתכנת ecliplsemonodevlopבכול מקרה תוכנה ממש שימושית gaimיש גם nmap בן זונה לסריקות וכ'וfirefoxopenofficemplayerxmmsוזהו זה אמור להספיק לצרכים בסיססים
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים xfree - החלק שמתקשר בין הממשק הגראפי לשורת פקודה, התוכנה הזו מתה כבר מזמן ויצא לה מחליף - Xorg שהוא הנפוץ כיוםXGL הוא "חבילת הרחבה" ל XORG, יש שם מלא דברים כמו חלונות שקופים בידיוק כמו שמיקרוסופט העתיקו http://www.novell.com/products/desktop/preview.htmlתהנה
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים מחבר תודה רבה על הכל. אני חייב ללכת.אחזור לדיון במוצאי שבת קודש.שבת שלום @-}--
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים דביאן לא החליפו עדיין ל X.org? אני מבין יציבות, אבל לא הגזימו קצת? @_@דווקא אני זוכר שקראתי מאמר פעם שכבר יש x.org בדביאןאני ממליץ לך לעבור ל ubuntu בקרוב, אם אני זוכר אפשר גם "להמיר" את דביאן לאובנטו
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים יכול להיות שהם כן אך זה לא כברירת מחדל, הקובץ xorg.conf היה קיים אצלו, לכן זה כנראה הגיוני. בכל מקרה, חשבתי כבר כמה פעמים לעבור לדביאן אך התוכנות שם יותר מדי מאחור, זה יותר מדי לא מעודכן דאפררררררררררררררררררררררר אני באאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים יש עוד הפצה נחמדה בשם סוזה אני אישית עובד איתה והיא ממש נוחה בעיקרון אני עובד עם כמה הפצותדיבאן סארג 32 ביטאובנטו ברייזי 64 ביטאובנטו ברייזי 32 ביטסוזה 10.0 ל64 ביטוסלק ל32 ביטאני כעקרון עכשיו לומד את המערכת וככה ועוד חודש חודשיים נחליט מה להשאירתאמת עד עכשיו לא התלהבתי מדביאן היא דיי מגושמת וכבדה אובנטו בולל כמוהו אבל יותר עשירה ופחות מגושמת סוזה ממש פצצה אין מה להגיד היא ממש עשירה בכלים והיא מאוד נוחה למשתמש סלק כמו הדביאן אין בה הרבה כלים עם ההתחלה צריך הרבה להתעסק איתה כמו הדביאן כדי שהיא תעבוד כמו שצריך
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים הגירסה היציבה של דביאן מגיעה עם xfree86 בלבד .כדי להתקין את xorg בsarge , יש להוסיף את השורה :deb http://www.backports.org/debian/ sarge-backports mainל -/etc/apt/sources.listוכמובןapt-get update && apt-get install xserver-xorgלאחר מכן.כמו כן מומלץ להשתמש בעץ testing של דביאן ולא בסארג' . בטסטינג החבילות הרבה יותר מעודכנות - וגם יציבות . Xorg לדוגמה, מגיע בגירסה 6.9 . והקרנל בגירסה 2.6.15עריכה:Org-E , אני לא רוצה להכנס למלחמת הפצות אבל דביאן ממש לא כבדה(אובונטו יותר כבדה) ,דביאן רצה(במלוא מובן המילה) גם על מחשבים חלשים(פנטיום1\2). סוזה בהרבה יותר כבדה,איטית ומסורבלת( מרוב עצים[כלים] לא רואים את היער).
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים אממ תלוי על מה אצלי למשל האובנטו רצה הרבה יותר מהר מאשר הדביאןעכשיו אני לא סובל את זה שבדביאן יחסית אין הרבה כלים ואת רוב הדברים אתה צריך להתחיל לחפש מה מו מי מאיפה להוריד ולהשיג מקורות וכ'ובאובנטו הרוב כבר מגיע מוכן וגם בסוזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.