עבור לתוכן

צריך עזרה בהתקנת USB 2.00

Featured Replies

פורסם

הלוח שלי הוא MSI K8N NEO4 PLATINUM

בדקתי באתר היצרן ושם כתוב במפורש שהמחשב שלי תומך בUSB 2 בכל התקני הUSB.

לאחרונה פירמטתי את המחשב והדבר הראשון שהתקנתי הוא הדריברים. במהלך ההתקנה נאמר לי שאצטרך לחזור על ההתקנה לאחר שאתקין את SP1,

עשיתי את זה והמשכתי להתקין הכל כרגיל. כשחיברתי את הנגן שלי למחשב, קיבלתי הודעה שהוא שהחיבור שלא הוא לא מהיר ויעבוד במהירות מופחתת וישנו חלון המראה את ההתקנים שלי שכולם תחת - STANDARD ENHANCED PCI TO USB CONTROLLER . מיהרתי לפתוח את ה -DEVICE MANAGER,שם ב UNIVERSAL SERIAL BUS CONTROLLERS לא מצאתי שום איזכור ל USB 2. נכנסתי לאתר מיקרוסופט שם נאמר לי שאם אני רואה התקן שיש בו המילה ENHANCED אז יש לי USB 2, אבל הבנתי שגם צריך להופיע לידו USB 2 ולי לא. זה מה שכתוב לי : STANDARD ENHANCED PCI TO USB CONTROLLER. הסתכלתי בדיסק של הדריברים ושם יש תיקיה של USB 2 ודריברים של ההתקן. הצלחתי להפוך את ההתקן הקודם(STANDARD ENHANCED PCI TO USB CONTROLLER) לUSB 2 אבל אז יש לי ב DEVICE MANAGER שני התקנים של UNIVERSAL SERIAL BUS CONTROLLERS .באחד כל שאר ההתקנים שהיו קודם ובשני : PCI CLASS USB 2.0 ENHANCED HOST CONTROLLER ו- USB 2.0 ROOT HUB DEVICE. גם עכשיו כשאני מחבר את הנגן אני מקבל את ההודעה שאין במחשב חיבור מהיר, רק הפעם כול החיבורים תחת -.USB ROOT HUB DEVICE. אני חושב שאני יכול להתקין את זה אם אפרמט שוב אבל אני לא רוצה.

מישהוא יודע מה אני יכול לעשות?

פורסם

אם אתה משתמש ב-USB hub אז אל תשתמש בו.

תעדכן ל-SP2 פלוס טלאים יותר מאוחרים עד שיראה 0 טלאים להתקנה, ואז התקן טלאים/דרייברים של יצרן לוח האם.

פורסם
  • מחבר

עידכנתי הכל עד הסוף. התקנתי מחדש את הNFORCE 4 אבל עדיין אותו דבר. הדרך כאשר התקנתי את USB 2 זה היה דרץ הDEVICE MANAGER שם עשיתי לSTANDARD ENHANCED PCI TO USB CONTROLLER - DRIVER UPDATE ושם יש אפשרות של לבחור מה אני רוצה להתקין, ושם יש אפשרות להכניס דיסק, אז שם אמרתי לו להתקין את הUSB 2 במקום מה שהיה ואז אני מקבל את אותו הדבר שקיבלתי קודם והוא לא קולט את USB 2.

פורסם

אתה לא רוצה להשתמש בפונקצייה update driver כי זה מוריד את הדרייבר מהסרבר של מיקרוסופט. אתה רוצה להוריד מהאתר של היצרן עדכונים ללוח-האם הספציפי, אפילו לא רק לצ'יפסט. נדמה לי יש גם סטיקי לעזרה במציאת דרייברים בראש הפורום.

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שהבנתי מה בדיוק אמרת. עוד לפני שהגבתי פה בדקתי באתר של היצרן לגבי עידכונים אפשריים לבעיה ולא ממש מצאתי משהו ללוח הספציפי שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים