פורסם 2006 במרץ 519 שנים האף שלי לא גדול כמו בקריקטורות זה דבר ראשוןדבר שני אין לי הצלחה אדירה בכסף כמו שאנטישמים היו אומרים "תראו את היהודים האלה עושים מלא כסף עלינו"ודבר שלישי אני לא גאון 5 יחידות בלה בלה בלהוזה דברים שאנטישמים כל הזמן אמרו על היהודים
פורסם 2006 במרץ 519 שנים ערבים יותר חכמים מיהודים פה בישראלועשו בדיקותהם מגיעים באמת כמו שאמרת ל99-100 בדברים כמו מתמטיקה וכו'
פורסם 2006 במרץ 519 שנים ערבים יותר חכמים מיהודים פה בישראל ועשו בדיקות הם מגיעים באמת כמו שאמרת ל99-100 בדברים כמו מתמטיקה וכו' זה לא חוכמה, הם המציאו את האלגברה
פורסם 2006 במרץ 519 שנים מההההה הם המציאו את הדבר המעצבן הזה שמפוצץ לי את המוח בשיעורי מתמטיקה?! תלמד תלמד...אחרת אתה תשלם אחרי הצבא 5000 שקל בשביל להשלים, כמוני :-\. למרות שהיה כיף בתיכון
פורסם 2006 במרץ 519 שנים זה לא עצלנות זה שהמוח שלי יותר חלש מ286אני לא יכול לעשות חישובים או לנגן ולשיר בו זמנית
פורסם 2006 במרץ 519 שנים תלמד תלמד...אחרת אתה תשלם אחרי הצבא 5000 שקל בשביל להשלים, כמוני :-\. למרות שהיה כיף בתיכון אחו שרמוטה כיף!!!! ופייטר אל תתבאס אחי אתה כן חכם!! יש לי אי קיו די גבוה(בלי להשוויץ) והציונים שלי בהיסטוריה לא משהו (בלשון המעטה) אבל בתכנות ומתמטיקה אני סאס זה הכל עניין של השקעה סעמק אין לי כח להשקיע עכשיו על הזין שלי אני אשקיע מאוחר יותר... (תאכלס אין לי הרבה להשלים)...
פורסם 2006 במרץ 619 שנים איזה באסהשהמתנחלים הלכו להתנחל ליד רצועת עזה אז שרון העיף אותם משםעכשיו שאני בא להתנחל בדיון שכבר מיצה את עצמו בפורום שהוא לא תוכני אז גם אותי מעיפים?לא פייראני לא בוחר בכם בבחירות, אני ישים פתק לבן
פורסם 2006 במרץ 619 שנים שורה תחתונה - אם 2 המאג'נונים האלו מתנהים ככה אז זאת סיבה מספיק מוצדקת והוכחה לכך שהם לא צריכים להיות בעלי חזקה על ילדיהם. שיימצא איתם העונש ושכולם יחיו באושר ובעושר עד עצם סוף הימים. הסוף!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.