פורסם 2006 במרץ 319 שנים מחבר אני יכול להעביר את זה למחשב!!זה פשוט רושם לי: בעיה, אינו יכול לתמוך בקובץ.. או משהו כזה..זה באמת מוזר, הייתי מופתע!אבל אתה יודע, בשבילך אני אנסה שוב וארשום את הבעיה במדויק.עריכה: העברת Track04:Cannot Play back the file. the format is notsoppurted.פרטים:תקליטור שמע: .cdaטכנולוגיה: ivfAudio Interchange File Format: .aif, .aifc and aiffוכל שאר השטויות..
פורסם 2006 במרץ 319 שנים תתחיל מזה-תוריד CDEX (download.com)תתקין..תעביר את כל השירים מהדיסקים למחשב..עכשיו לפי מה שהבנתי.. אתה רוצה לדחוס 3 דיסקים בדיסק 1[3 דיסקים של 700 עם 20 שירים כל אחד.. אתה רוצה להכניס לדיסק אחד שיהיו בו 60 שירים?]תצטרך לדחוס.. לא יודע כמה זה יעזור..
פורסם 2006 במרץ 319 שנים מחבר לבעיה הזו לא צריך להתייחס, נראה לי שלושת הדיסקים בקושי 300 מגה בייט, והזמן של כולם ביחד זה בערך... 60 דקות משהו כזה..אבל מה זה CDEX?דרך אגב, בגלל שכל אחד בקושי 100MB לא שווה לבזבז על כל דיסק מוזיקה דיסק אחד, זה בזבוז רציני של 700MB.
פורסם 2006 במרץ 319 שנים אההההההההה אז הרבה יותר פשוטתוריד את התוכנה CDEXיש באתר הזהhttp://www.download.comתכנס באפשרויות תשנה שם באחד הטאבים לאיכות 192 לפחותותעבירזה די פשוט אבל אם יש בעיות שלח הודעה באשכול..
פורסם 2006 במרץ 319 שנים למה להסתבך עם CDex?אפשר לעשות הכל באמצעות Nero Burning Rom, בצורה הבאה:1. הפעל Nero Burning Rom.2. בחר ב-Audio CD ולחץ על New.3. הכנס את הדיסק הראשון שאתה רוצה להעתיק ממנו שירים לכונן.4. ב-File Browser, גש לכונן הדיסקים.5. גרור את הטרקים שאתה רוצה לחלק השמאלי. ייקח לו כמה דקות להעביר את הכל.6. הוצא את הדיסק.7. חזור על פעולות 3-6 עבור שאר הדיסקים.8. הכנס דיסק ריק, וצרוב.וזהו.
פורסם 2006 במרץ 319 שנים אתה רציני? הוא צריך את הדיסק המקורי בשביל להעתיק... לא נראה לי שהוא מעביר את הכל ל TEMP... :
פורסם 2006 במרץ 319 שנים אם אפשר לעשות את זה עם דיסק אחד למה שזה לא יפעל עם 3 או 10 דיסקים גם?לTEMP לא חייבת להיות הגבלה.
פורסם 2006 במרץ 319 שנים זה יפעל כמו גדול.ואיך אני יודע את זה? כי עשיתי את זה הרגע בעצמי (לא הייתי בטוח אם זה יפעל או לא, אז עשיתי נסיון).אגב, זה שייך לפורום תוכנה, ולא לכללי.
פורסם 2006 במרץ 419 שנים מחבר אני אנסה את זה תודה רבה, ותנו גם לי קצת קרדיט על הנושא (שפתחתי) ;D חח שמישהו כבר יסגור את הנושא הזההה הוא מצחין מגוויה!
פורסם 2006 במרץ 419 שנים מחבר היי, איזה מבאס זה, אני צרבתי את כל השלושה דיסקים ובטעות שמתי את השיר הראשון בסוףואני ממש רוצה אותו בהתחלה, הוא חשוב לי והכי טוב..יש לכם רעיונות איך אוכל איכשהו לשנות שמה הגדרות שהוא יהיה הראשון?ניסיתי לשנות את השם לTrack01 אבל זה רשום שזה דיסק לקריאה בלבד..יש רעיונות?תודה לכולם :\
פורסם 2006 במרץ 419 שנים זה פאקינג CD, הוא עולה פחות מחצי שקל, מה אתה בוכה!?ותפסיק כבר עם הדיון הזה, הוא אפילו לא קשור לפה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.