פורסם 2006 במרץ 119 שנים לפני איזה 5 שנים התלוננתי למנהל של בית הספר שלי וביקשתי ללימוד Cהוא כינס את הסגנית שלורכזת מחשבים את המורה שלי למחשבים וכמובן אותי ואמרתי להם שכל הכיתה רוצה לילמוד Cאך הם החליתו שלא נילמד ניראה לי שהם פשוט לא יודעים C ואין להם כח לילמוד שפה חדשה וללמד אותה ומאז ועד היום אני כבר הספקתי לעזוב את בית הספר והם עדיין מלמדים שם פסקל
פורסם 2006 במרץ 119 שנים אתה מדבר על פסקל?!איפה אתה חיי אנשים לומדים אסמבלר!אסמבלר היא לא שפת עילית כמו פסקל ו-C.לא עושים בה את 3 היחידות הראשונות של הבגרות, אלא רק יחידה נוספת (בבגרות במחשבים יש יחידה נוספת, שיכולה להיות אחד מהרבה תחומים, כגון תכנות מונחה עצמים, מודלים חישוביים, או אסמבלר).
פורסם 2006 במרץ 119 שנים לפני איזה 5 שנים התלוננתי למנהל של בית הספר שלי וביקשתי ללימוד Cהוא כינס את הסגנית שלורכזת מחשבים את המורה שלי למחשבים וכמובן אותי ואמרתי להם שכל הכיתה רוצה לילמוד Cאך הם החליתו שלא נילמד ניראה לי שהם פשוט לא יודעים C ואין להם כח לילמוד שפה חדשה וללמד אותה ומאז ועד היום אני כבר הספקתי לעזוב את בית הספר והם עדיין מלמדים שם פסקלאולי אני יכול להיות מורה ל- C בתור השלמת הכנסהיש אצלכם מורים שההוראה זה לא העבודה העיקרית שלהם ?
פורסם 2006 במרץ 119 שנים אין שום דבר רע בפסקל...כנראה הם פשוט לא ממשיכים לעיצוב תוכנה ולכן לומדים פסקל שזה הרבה יותר קל מ- C...למדתי את שניהם וזה אכן כך!ואגב, אני כבר לומד JAVA שאנשים עדיין לומדים C++ ...
פורסם 2006 במרץ 219 שנים אין שום דבר רע בפסקל...כנראה הם פשוט לא ממשיכים לעיצוב תוכנה ולכן לומדים פסקל שזה הרבה יותר קל מ- C...למדתי את שניהם וזה אכן כך!ואגב, אני כבר לומד JAVA שאנשים עדיין לומדים C++ ...אצלנו דווקא כן ממשיכים לעיצוב תוכנה אבל עדיין מלמדים פסקל...
פורסם 2006 במרץ 719 שנים אצלנו משלבים התחלנו פסקל בשביל העקרונות ונבחנים על זה ב-3 יחידות ועכשיו במקביל למדנו html javascript ועכשיו #C
פורסם 2006 במרץ 819 שנים בכל בית ספר יש שילוב כזה או אחר. אצלי למשל, למדנו C, ACCESS, אסמבלי ועיצוב תוכנה.אתה לומד C# במקום אסמבליבניית אתרי אינטרנט במקום ACCESSפסקל במקום C
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.