פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים שלוםאני רוצה להוריד דרייברים מהאתר, יש לי כרטיס מסך של nvidia geforce fx 5200 בקטגוריות של ההורדות של כרטיסי מסך של nvidia לא קיים דרייבר כזהאך קיימים סוגים שונים כמו ForceWare גרסה 81.85 WHQL לכרטיסי GeForce מה זה אומר WHOL ?הם זה אמור להתאים לכרטיס כמו שלי לדוגמא?בבקשה תעשו לי סדר בדבריםתודה מראש
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים WHQL - Windows Hardware Quality Labs זה קבוצה של מיקרוסופט שבודקת דרייברים להתאמה למערכת ההפעלה, ברגע שהדרייברים הם WHQL CERTIFIED זה אומר שהם נבדקו ונמצאומתאימים ב100% למערכת הפעלה , הדרייברים שמקבלים את האישור הם דרייברים הרשמיים (בניגוד לדרייברים בטא, ניסיוניים)וכן , הדרייבר שציינת יתאים לכרטיס שלך , אין דרייברים ספציפיים לכל כרטיס שלNVIDIA בסדרת GEFORCEכל סדרת הgeforce משתמשת באותו דרייבר שמזהה אוטומטית איזה כרטיס יש לך ומתקין את הקבצים הנכונים וההגדרות לפי הכרטיס שהוא מזההרק הערה - הגרסה שציינת היא ישנה, הגרסה הרשמית האחרונה היא 81.98
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים מחבר תודה רבה על העזרה!!אז אם אני רוצה לייצר דיסק עם דרייברים מכל החברות על איזהדרייברים אתה ממליץ לי לקחת מהאתר ?
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים מחבר בנוסף הייתי רוצה עזרה בבקשה בבחירת דרייברים לכרטיסי קול וכרטיסי מסך פופולארייםאשר יתאימו למערכות הפעלה של XP/2000 - אני רוצה ליצור דיסק לדרייברים לצורך התקנותתודה מראש לעוזרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.