פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים הורדתי תוכנה בשם mplayerהתוכנה מגיעה ללא התקנה אלא בקובץ ZIPלמזלי הרע פרסתי אותה ל דיסק שאני מפרמט אותו כמעט כל יוםכאשר העתקתי את תיקית התוכנה ל דיסק אחרלא מצליח לעלות יותר את הסירטון באופן אוטומתימקבל הודעת שגיעה כי קובץ ה EXE לא נימצאלמרות שהפנתי למיקום התיקיה החדשה העינין עובד רק אם אני מעתיק את התיקיה למקום המקורי בו הופעלה לראשונהאפילו אם אני דרך מקש ימני פותח באמצעות מפנה לתיקיה החדשהומסמן תמיד לפתוח בתוכנה זאתאז מה לעשות
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים אם לא שיחקת ברג'יסטרי בעצמך בעבר, בקש מחבר "מומחה למחשבים" שיחפש לך ברג'יסטרי של ווינדוס את המיקום המקורי של התוכנה, ושנה למיקום החדש בכל אזכור שם.אם גם זה לא עובד, אני ממליץ להריץ תוכנת מעקב כמו inctrl (גוגל מכיר) על מחשב "בתולי" (שלא "הותקן"/הורץ בו הנגן) ואז למצוא את כל השינויים בתיקיות המערכת וברג'יסטרי שקשורים לנגן. זה שהוא לא מצריך התקנה לא אומר שהוא לא זורק קבצים איפשהו במחשב. למרות שנשמע הרבה יותר הגיוני שזה פשוט עושה כמה שינויים ברג'יסטרי בלבד.
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים מחבר מצאתי מה לעשותחיפשתי ברגיסטרי mplayer.exeואז מופיע מיקום התוכנה שיניתי א המיקום למיקום החדשוזהו הכל עובד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.