פורסם 2006 במרץ 2519 שנים 1. אני לא הבנתי מה אתה רוצה. אתה מדבר על שחיתות? יש בכל מקום2. מדינת עולם 3 זאת הגדרה, אין לזה קשר לדעהמדינת ישראל לא עונה על ההגדרה1.לא, לא דברתי על השחיתות אתה יודע מה עזוב...בנאדם שלא פתוח מההתחלה אך אפשר לשנות את דעתו?2.נו ומה היא ההגדרה?
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים 2.שאלתי שאלה מאוד פשוטה מה לדעתך הופך מדינה למדינת עולם 3 ?בעיקר תל"ג לנפש נמוך.
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים אך איזה כיף זה לשבת בבית ולשמוע אתכם בוכים הרי אתה מיעוטמוזר...לפי איך שאני רואה את זה כולם פה צוחקים עלייך שאתה צעיר וטיפשהייתי אומר שאתה נמצא פה בעמדת מיעוטאגב, מה כל כך רע להיות מיעוט? לפני רגע אמרת שאין לך בעייה לחיות במדינה בה היהודים הם 10% והערבים הם 90%...אופס, יצאת דביל :-X
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים מוזר... לפי איך שאני רואה את זה כולם פה צוחקים עלייך שאתה צעיר וטיפש הייתי אומר שאתה נמצא פה בעמדת מיעוט אגב, מה כל כך רע להיות מיעוט? לפני רגע אמרת שאין לך בעייה לחיות במדינה בה היהודים הם 10% והערבים הם 90%... אופס, יצאת דביל :-X אתה יוצא פי כמה וכמה רק בגלל מה שאתה אומר. 1.המפורום ביכלל לא משקף את האוכלוסית הרוב במדינה. 2.רע להיות מיעוט כמוכם זה שאתה רוצים לשלול אזרחויות,להרוג ולהשמיד את הדמוקרטיה ואתם לא יכולים...לא שברוב הייתם יכולים :lol: הדמוקרטיה ושילטון החוק הם ערכים הכי חשובים.
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים הפכת אותנו ליוונים הקדמונים שיחסו לדמוקרטיה ערך עליון. כל העולם המערבי רואה את זה כערך עליון
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים אגב, מה כל כך רע להיות מיעוט? לפני רגע אמרת שאין לך בעייה לחיות במדינה בה היהודים הם 10% והערבים הם 90%... הוא בכלל לא יהודי. דרך אגב, קדימה ממשיכה לרדת בסקרים.
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים אתה רציני??לפחות, הוא לא מחשיב את עצמו כיהודי.העניין הוא שהוא אתיאיסט, ולגבי לאום - הוא לא יודע מה זה.
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים ואנחנו צריכים להתנהג כמוהם? אם לא אז אתה רואה את מדינת ישראל כדקטטורה מה שהיא לא...ובטח ובטח שלא מדינה מערבית(מישהו אמר משהו :)
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים לפחות, הוא לא מחשיב את עצמו כיהודי. אז שיעוף מפה קיבינימט מעניין אם הנאצים היו מחשיבים אותו כיהודי :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.