פורסם 2006 במרץ 2519 שנים לא... ואל תתחילו להציע לי מפלגות. מר"צ לא ממש באים בחשבון מבחינתי. עריכה: אולי זה המבחנים שדפקו לי את המח, אולי לא, אבל פתאום שאני מסתכל במערכת הבחירות האלה אני רואה גאוסיאן ("עקומת פעמון"), מצ"ב תמונה להמחשה. (כן אני יודע, זה שרוט)
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים תגובה ל- OMRIJ מדיון אחר (שננעל), בנושא הריאליות של שירות לאומי לכולם - תמיד אפשר להגיד כמה זה יהיה קל להתחמק מזה וכמה זה לא פרקטי, ולהשאר במקום.צריך לעשות את זה ולהתמודד נקודתית עם הבעיות (אני מאמין שכמו לכל דבר, גם לזה ייקח זמן עד שזה יעבוד כמו שצריך).אבל אם כבר נכנסים לזה, אז לעניות דעתי, ערבי מאיזה כפר יעדיף פשוט לוותר על השירות הלאומי ועל זכות ההצבעה (שביננו, לא כזאת מושכת באופן אינדיווידואלי) מאשר להתחיל להסתבך בהליכים ביורוקרטיים כאלה ואחרים - בעיקר אם תדאג שזה לא יהיה קל, כמו שזה לא קל בצה"ל.לגבי הרעיון של להביא אותה לראות איפה הוא חי - ככה ערבים חיים בכל מקום בעולם, בבנייה צפופה, אחד בתוך השני, כי הם אוהבים לשמור על המשפחה ביחד, אם עדיפות להיות בתוך אותו בית. זה ממש לא מעיד על הרמה הכלכלית. כלומר, יכול להיות יהודי עם בית קטן ונחמד (או דירה) שמרוויח הרבה פחות מאותו ערבי שחי בצפיפות עם המשפחה שלו (וכנראה עובד בשחור ולא משלם מס הכנסה). זאת דרך חיים, לא מצב כלכלי.
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים כתוצאה מהדיון הנ"ל(שננעל) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=171673.0 ((הדפים האחרונים) הגעתי למסקנה הבא The Freedom עיוור לסכנה אסור לתת לו זכות הצבעה
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים The Freedom עיוור לסכנה אסור לתת לו זכות הצבעה freedom, אם שני אנשים אומרים לך שאתה שיכור, לך לישון!
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים מי שמצביע קדימה חייב להיות כי אני לא רואה שום סיבה שמישהוא שפוי יצביע קדימה
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים The Freedom עיוור לסכנה אסור לתת לו זכות הצבעה הבנאדם עיוור למציאות, הוא חי בעולם משלו.
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים כתוצאה מהדיון הנ"ל(שננעל) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=171673.0 ((הדפים האחרונים) הגעתי למסקנה הבא The Freedom עיוור לסכנה אסור לתת לו זכות הצבעה אך אך 99% מהפורום הזה ימיני קצוני איזו סכנה ואיזו זבהשלך? אין כלום! וכולכם עיוורים עשו לכם שתיפת מוח...כולל מערכת החינוך,צבא,הורים,חברים וכו. אתם בדיוק: אתה פשוט קבוצה קצונית שתומכת במלחמות והריגות!
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים ואתה בן אדם שתומך בחיסול מדינת ישראל והשלכת כל היהודים לחו"ל(וזה עוד במקרה הטוב)
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים אל תדאגו חברה. מילה שלי, עד שתגיע שעתו להצביע, הצבא יעשה מהסמרטוט הזה אזרח ישראלי לתפארת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.