פורסם 2006 במרץ 819 שנים השניה יותר טובה , לך לחנות כלי משרד ותעשה מזה מדבקות ואני מאמין שיהיו עוד בחירות עוד פחות משנה ( אתם יודעים, וכאלה)
פורסם 2006 במרץ 819 שנים יש לי שאלה לאור המצב הנוחכי מה אומרת הדרך של ישראל ביתנו כי אני לא יודע ואם הרוב (כמעת) תומחים בהם אז אולי יש שם משהוא שאני לא יודע http://www.beytenu.org.il
פורסם 2006 במרץ 919 שנים אני בטוח שלא אבל עדיין: ליברמן לא בעד טרנספר, נכון?ואני כמעט בטוח שקראתי איפשהו שליברמן בעד עונש מוות למחבלים...נשמע מפתה, אבל אני נגד עונש מוות - לא משנה עם מי מדברים (נאצי, מחבל וכו').טוב גם ככה אין לי עדיין את הזכות להצביע :\
פורסם 2006 במרץ 919 שנים זה לא עונש אם אתה נותן להם את מה שהם רוצים. אני בעד עונש מוות עם עינויים לטרוריסטים!
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים אני בטוח שלא אבל עדיין: ליברמן לא בעד טרנספר, נכון?ואני כמעט בטוח שקראתי איפשהו שליברמן בעד עונש מוות למחבלים...נשמע מפתה, אבל אני נגד עונש מוות - לא משנה עם מי מדברים (נאצי, מחבל וכו').טוב גם ככה אין לי עדיין את הזכות להצביע :\ליברמן בעיקר בעד טרנספר למתנחלים AKA פינוי חלק מההתנחלויות (ואני לא צוחק איתך. אם תמצא את המצע המקורי והארוך של המפלגה ולא את עיקרי המצע תוכל לקרוא על כך. אני יודע זאת כי כתבה בוואלה השוותה בין מצעים של מפלגות שונות אך מנוע החיפוש הגרוע והלא מעודכן של וואלה לא נותן אפשרות למצוא את אותה כתבה). לגבי הערבים הישראלים הוא רוצה להעביר את השליטה ביישובים שלהם לרשות הפלשתינאית.נ.ב. הליכוד וישראל ביתנו חתמו על הסכם עודפים.
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים לא נורא גם ככה עוד שנתיים-שלוש יהיו שוב בחירות אם חס וחלילה אולמרט יבחר לא יהיו עוד בחירות...
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים נ.ב. הליכוד וישראל ביתנו חתמו על הסכם עודפים.אח שלי אתה לא מעודכן אין כבר הסכמי עודפים ביטלו אותם כל העודפים הולכים לפח וליברמן עדין נגד הורדת ישובים יהודים אבל לפי דעתו ואני מסכים איתו שלמות העם חשובה יותר משלמות הארץ
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים אתה טועה - יש הסכמי עודפים. מרצ והעבודה חתמו על הסכם עודפים וגם הליכוד וישראל ביתנו חתמו על הסכם עודפים. אתה מוזמן לבדוק בעיתונות ולראות שאני צודק.
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים אתה יכול להביא לינק כי היתי בטוח שהפעם אין הסכם עודפים עוד דיברו על זה בערוץ הכנסת
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים נכנסו ליקרוא את ה אשכול הזה יותר מ 4000 איש אבל יש רק 200 אנשים שהצביעו . חבל, אם רק חצי מהאנשים שנכנסו היו מצביעים היה אפשר עוד להביא את הסקר הזה לחדשות והוא היה מחליף את מינה צמח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.