פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים אני מזדהה לחלוטין עם תגובה 16אזרחים יקרים ,אתם לא מרגישים בושה להיות ישראלים היום? :'(
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים תל"ג (154,174 מיליון דולר), מענקים, ארה"ב, ומין הסתם בנק ישראל שמדפיס כסף.. אין קשר בין התל"ג לקופת המדינה מענקים=ארה"ב-כתבתי שזה חלק מהתקציב הדפסת כסף=סניוראג'=מס בכל אופן,רובו המוחלט של התקציב מבוסס על מיסים וזה ככה בכל מדינה, כי אין דרך אחרת
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים פשוט בושה לכנסת ולממשלה.איך דבר כזה יכול להיות? האם מדינת ישראל תומכת בטרור?!
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים אם העברת 200 מליון לחמס זה לא תמיכה בטרור, אז מה כן? מה אתה מתפלא כל כך?
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים אבל לפי איזה חוק מותר לתמוך בגלוי בארגון טרור?מישהו מוכן להאיר את עיניי ולהביא לי את החוק?ואם יש חוק כזה, למה לא מבטלים אותו? על דמוקרטיה מתגוננת לא שמעו?אין חוק כזה עד כמה שידוע לי, זה לא מה שטען ביהמ"ש אלא מה שטען העורך דיןהעתירה נדחתה בגלל שלא היו מספיק עובדות.ומכיוון שהזכות להיבחר היא הבסיסית ביותר במשטר דמוקרטי ההוכחות צריכות להיות חד משמעיות.[ולפני שאתם מתנפלים על "השמאלני" , אני הייתי בעד שיפסלו אותם]
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים "לפי החוק, מותר לתמוך ב'גוף טרור' ולהיבחר לכנסת" מה?! :2gunsfiring: למה פסלו את "כך"? :s05:
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים תנועת כ"ך שללה את קיומה של ישראל כמדינה דמוקרטיתחוץ מזה שהיא היתה בכמה בחירותוזה לא בג"צ פסלו אותםחברי הכנסת חוקקו חוק שמונעת ממפלגות גזעניות להיבחר
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים ואחמד טיבי לא גזען ? הוא רוצה להשמיד את מדינת ישראל ולהרוג את כל היהודים בעולם!
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים הם טוענים שצריכה לקום פה מדינה איסלאמיתזה לא שולל את הדמוקרטיה?זה לא גזעני?
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים תנועת כ"ך שללה את קיומה של ישראל כמדינה דמוקרטיתחוץ מזה שהיא היתה בכמה בחירותוזה לא בג"צ פסלו אותםחברי הכנסת חוקקו חוק שמונעת ממפלגות גזעניות להיבחררע"מ-תע"ל שוללים את קיומה של מדינת ישראל כמדינה יהודית ודמוקרטית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.