פורסם 2006 באפריל 119 שנים פ=פ=פ=פ=פ==י=י=י=י==יף=ף=ף==ף=ף ה=פ=צ=צ=צ=צ=צ=צ=ת=ת=ת=ת=ת אח שלי !! כל הכבוד !! מארז מרשים !! ובטח ששווה לך להשתתף בתחרויות.. אתה בניגוד לאחרים עשית הכל לבד !!
פורסם 2006 באפריל 319 שנים לפי כל בתגובות אני חושב שזה יפה אבל משום מה לא רואים את התמונות.. אז תבדוק מה איתן, סבבה?
פורסם 2006 באפריל 319 שנים מחבר לפי כל בתגובות אני חושב שזה יפה אבל משום מה לא רואים את התמונות.. אז תבדוק מה איתן, סבבה?האתר IMAGESHACK לא פועל כרגע. כאשר הוא יחזור לעבוד גם התמונות.מקווה לשמוע את דעתך כאשר זה יקרה.
פורסם 2006 באפריל 519 שנים מחבר לא יודע אם שמת לב או שזה משהו זמני אבל התמונות לא עובדות תקרא מה כתבתי הודעה מעל הודעה שלך. כרגע י שלהם בעיות עם הDATA BASE שלהם והם מסדרים את זה כבר 3 ימים. מקווה שהיה יותר מהר.
פורסם 2006 באפריל 719 שנים "Oi" לפייראייס! Oi!!! זה אחד הדברים הכי מושקעים שראיתי!! זה פשוט טוב!!! היה שווה לחכות לחזרת התמונות! ישר כוח! קבל ח"ח!
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים מחבר הינה תמונה ברזולוציה ענקית של החרטיה. הבטחתי לעלות תמונה לא מטושטשת של החריטה, אז בבקשה:
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים מחבר למעלה ומצד ימין.מלמעלה: 2 כחiלים ו1 ירוקמצד ימין: 1 כחול 2 ירוקאני יכול להדליק כל החד מהצבעים בניפרש או שנהם ביחד - כאשר ביחד נוצר תכלת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.