פורסם 2006 במרץ 1519 שנים מחבר תגיד אחי מאיפה קנית את הציר הגמיש לדרמל ב-60 ש"ח??????ב "שזר". בקשתי שהם יזמינו לי ל דרמל של יונדאי. הוא הגיעה תוך יומיים.
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים חח סתם סתם אחי.. עבודה ממש מושקעת ונקייה! כל הכבוד לך המחשב עצמו הוא דיי ישן אהה..
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים מחבר חח סתם סתם אחי.. עבודה ממש מושקעת ונקייה! כל הכבוד לך המחשב עצמו הוא דיי ישן אהה.. כל החלקים במארז זה סתם להדגמה!! המחשב הנורמלי "יכנס" פנימה בקרוב!!! פשוט השתמשתי החלקים כדי שהיה אפשר לראות את הפרופורציות ומיקומים של החלקים.
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים כמו שאמרתי לך לפנייש לך ניסיון בעבודה ורואים את זה בדברים שאתה עושהאהבתי את העבודה שלך נראה די טובתעשה את הפיניש ונראהבכללי אהבתי!
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים מחבר 3.21.06שלום אנשים! בזמן האחרון לא היו עידכונים בשל לימודים וחוסר זמן לעבוד על הפרויקט. עשיתי כמה מודים קטנים כגון הפיכת המאוורים עם לדים צבונים למאוררים עם לדים אדומים בלבד, סיום של הפילטרים לאבק שנשלפים בקלות לשטיפה קלה ועוד כמה דרברים קטנים לא משיהו גדול. שבוע הבא אני בחופש כל השבוע והיה לי הרבה זמן לעבוד על הפרויקט ואני חושב אני יסיים אותו - לפחות אני מקווה!!
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים מחבר 3.30.06 חזרתי עם ההבטחה שלי!!! כמו שאמרתי שיש לי השבוע זמן לעשות את המודינן למחשב וכך עשיתי! במשך השבוע התקדמתי מאד בפרויקט והוא מאד קרוב לסיום. את כל ההסברים תקבלו ליד התמונות. *התמונות ממוספרות ככה שעם יש שאלות היה יותר קל להתמצא. 01. 02. זו ההכנה של הפנל שבו היה שליטה על האוזניות: מגבר פנימי שבניתי כבר לפני כמה זמן (אחד המודים הראשונים שלי), כניסות של USB כי במארז הזה אין מקדימה בגלל שהוא ישן, והFUN MATE של ZLAMAN 9500. 03. ההרכבה של כל החלקים של הפנל מימין המגבר באמצע הUSB ובצד שמאל FUN MATE של ZALMAN. 04. בדיקת תקינות של הפאנל 05. בשלב הזה החלטתי שאני מאביר את המחשב שבמפרט למארז. 06. אלו כמה לדים אדומים ששמרתי כבר ממזמן בהם אני השתמשתי כדי להפוך את המאוררים אם ה 4 צבעים לצבע 1 שהוא אדום. 07. שלושת המאוררים אחרי ההלחמה של הלדים.2 מאוררים לחלק האחורי ואחד לתעלה של קירור של כרטיס מסך. 08. המאורר מותכן בתוך התעלה. 09. המאוררים בתוך המארז ללא דלת 10. אם דלת. 11. זה הבסיס לפילטר לאבק שאני הכנתי. 12. עוד זוית של הפילטר. 13. מיקומו של הפילטר במארז. 14. הרכבה של ידית על הפילטר שמשמשת גם כדי לחסום את החריץ אותו עשיתי בפנל כדי להכניס את הפילטר. 15. הדגמה של הפילטר בשימוש. 16. הפילטר במקום שלו. 17. עוד זיות. 18. חתכתי פס של פרספקס וקפלתי אותו לצורה של המאורר 19. הטבעת על המאורר. 20. והפילטרים מוכנים. השתמשתי ברשת ברזל דקה כדי שהספוג שתופס את האבק היה תמיד קבוע. הפילטרים נשלפים מאד נקלות וזה מאפשר שטיפה/שאיבת אבק של הפילטרים פשוטה ומהירה. **הפילטרים כמובן רב פעמיים! ------------------------------------------------ 21. בשלב הזה החלטתי להעביר את המחשב של אבה שלי למארז הישן שלי 22. המחשב עבר. 23. בתוך המארז. 24. 25. 26. המחשב מחובר במקום שלו. -------------------------------------- ממשיכים בפרויקט הרגיל 27. קדיחה של חורים למיקום הדלת 28. הרכבה של הדלת 29. חיתוך של הבקגים לאורך מתאים. 30. סימון של החיתוך למתגים 31. 32. החיתוך. 33. הדגמא אך המתגים היהו. 34. צביעה של הפנל הקידמי לשחור+לקה והרכבת החלקים האדומים. 35. 36. 37. הרכבת החלון. 38. 39. הרכבת הגומי. 40. 41. הדבקת הרשת. 42. 43. 44. 45. כמה תמונות של המחשב לאחר הרכבה. 46. גזירת השבלונה. 47. הדבקה של השבלונה. 48. צביע - קדימה 49. אחורה 50. 51. הורדה של השבלונה. 52. ציפוי של לקה. 53. 54. 55. 56. 57. בתנונות רואים את הפנל ששולט על אוזניות+ZALAM+USB. 58. פנל שליטה על מאוררים ועל תאורה שניכנס איפו ש פלופי. 59. 60. 61. הלחמות של חוטים לפנל. 4 מתגים שבאמצע הם פאן בס ו 3 בכל צד הם לתאורה. 62. הדבקה של מולקסים 4 למאוררים שמתחברים לפאן בס. ואחד למתח של כל הפנל. 63. סיום החלק של הפאן בס. 64. הפאנל במחשב. 65. החלק האחורי של הפנל בתוח המחשב. 66. 10 לדים UB אדומים עם נגדים מולחמים. 67. חיתוך של חלק קידמי של שאריות של עטים. 68. השימוש שלהם. 69. בדיקה של הלדים *אם פלש 70. ללא פלש 71. בדיקה של הפאן בס +לדים 72. מיקום והדבקה של הלדים לפנל הקידמי. 73. סיום של הפנל השולט *בחוטים שלמעלה חובר מולקס. 74. הכל מורכב במחשב. *קצת מתושטשט סליחה. 75. צילום של המחשב עם פלש. 76. ללא פלש. 77. במשך היום או מחר אני יוסיף תמונות בחושך יותר טובות! החריטה מואורת ב 2 צבעים - ירוק וכחול הנישלטים בניפרד וביחד יוצרים תכלת. תמונות של החריטה בכל החד מבצבכעים התפרסם בהמשך ועוד תמונות בחושך. נישאר לי עוד לעשות ציור של עקרב על הגג ועל הדל השניה ובזה הפרויקט יסתיים. מקווה שאהבתם!
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים עבודה מעולה!!!! פשוט יפה.... אבל.. לא מספיק תמונות ... חחח באמת אחלה עבודה.
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים מחבר חחח בקשר לתמונות הכמות היתה יותר קטנה אם היתי מעדכן כל יום אבל לא היה לי כוח לעשות את זה. אז פרסמתי עידכון של שבוע שלם =)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.