עבור לתוכן

האם כדאי להשאיר כרטיס מסך ב -O.C כל הזמן?

Featured Replies

פורסם

יש לי GTO2 שנמצא ב O.C של 560/580 והטמפרטורה במנוחה היא בד"כ 37-40 ובמאמץ 55 -60.

עכשיו השאלה היא האם כדאי להשאיר את הכרטיס כל הזמן ב OC או שלהפעיל HOTKEY שכאשר אני משחק אז הפרופיל של ה OC עולה?

אני משתמש ב ATI TOOL.

האם הOC יכול לפגוע בכרטיס או שהתחלופה בין OC לבין מצב רגיל יכול גם לפגוע בכרטיס...?

תודה

פורסם

יש לי GTO2 שנמצא ב O.C של 560/580 והטמפרטורה במנוחה היא בד"כ 37-40 ובמאמץ 55 -60.

עכשיו השאלה היא האם כדאי להשאיר את הכרטיס כל הזמן ב OC או שלהפעיל HOTKEY שכאשר אני משחק אז הפרופיל של ה OC עולה?

אני משתמש ב ATI TOOL.

האם הOC יכול לפגוע בכרטיס או שהתחלופה בין OC לבין מצב רגיל יכול גם לפגוע בכרטיס...?

תודה

מהסוף: תחלופה לא אמורה לפגוע בכרטיס, כל מה שאתה עושה הוא לשנות את תדר הזיכרון והליבה.

גם OC לא אמור לפגור יתר על המידה בכרטיס, אם יש לך קירור טוב ובדקת את הכרטיס היטב שהוא יציב בטמפרטורת האלו

תשאיר אותו על האוברקלוק, ה GTO2 שלך זה X850 במסווה של כרטיס אחר, הליבות והזיכרונות זהים, אין שום סיבה שיקרה לו משהו

אם בדקת היטב את המספרים, אם אתה מאוד לחוץ אתה יכול להוריד מעט מהמקסימום ולהשאיר אותו על המצב הזה.

הדבר היחיד שאמור להיות לך במידה שהגזמת עם האובר זה ארטיפקטים, מסך כחול \ פריז וכדומה....

פורסם
  • מחבר

מהסוף: תחלופה לא אמורה לפגוע בכרטיס, כל מה שאתה עושה הוא לשנות את תדר הזיכרון והליבה.

גם OC לא אמור לפגור יתר על המידה בכרטיס, אם יש לך קירור טוב ובדקת את הכרטיס היטב שהוא יציב בטמפרטורת האלו

תשאיר אותו על האוברקלוק, ה GTO2 שלך זה X850 במסווה של כרטיס אחר, הליבות והזיכרונות זהים, אין שום סיבה שיקרה לו משהו

אם בדקת היטב את המספרים, אם אתה מאוד לחוץ אתה יכול להוריד מעט מהמקסימום ולהשאיר אותו על המצב הזה.

הדבר היחיד שאמור להיות לך במידה שהגזמת עם האובר זה ארטיפקטים, מסך כחול \ פריז וכדומה....

תשמע בעיקרון הוא יציב אין ארטיפקטים והטמפרטורה יציבה ולא גבוהה (קירור סטוק)

פשוט חשבתי שחבל שהכרטיס יהיה כל הזמן בoc כאשר אני משתמש בכוח הכרטיס רק במשחקים ורוב הזמן אין צורך ל OC....

פורסם

מה שכן, יש לך 2 אופציות לאוברקלוק.... 2D ו3D... תעשה ב2D מהירויות סטוק.... וב3D, שזה מה שפועל בזמן משחק יהיה על האוברקלוק הרצוי

פורסם

מה שכן, יש לך 2 אופציות לאוברקלוק.... 2D ו3D... תעשה ב2D מהירויות סטוק.... וב3D, שזה מה שפועל בזמן משחק יהיה על האוברקלוק הרצוי

אחי אפילו במצב 2d תשים פחות ממהירות סטוק בשביל שיתקרר

פורסם
  • מחבר

אחי אפילו במצב 2d תשים פחות ממהירות סטוק בשביל שיתקרר

רגע אז מה שאתה אומר זה שכרטיס נמצא ב OC אז הוא מתחמם ללא קשר אם הוא נמצא כרגע במצב של משחק?

כלומר אם אני עכשיו למשל בוורד אז הכרטיס חם בגלל שהוא בOC ואם אני אוריד מה- OC אז הוא יתקרר..?

הבנתי נכון?

פורסם

אם אתה ב2D... ואתה באוברקלוק... אז כן , הוא יתחמם יותר ממהירויות סטוק... בגלל זה אני אומר לך תעשה אוברקלוק רק ב3D וב2D תשאיר בסטוק.

פורסם

רק את תדר הליבה ניתן לשנות.תדר הזיכרון יורד בכולם ב-RIVA.כך לפחות זה אצלי.כלומר שאם ב-2D הורדת את הליבה בסדר,זה לא ישנה ב-3D.אבל אם הורדת את הזיכרונות זה יורד בכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים