עבור לתוכן

טיימר לדוד חשמלי

Featured Replies

פורסם

קיימים שני סוגים של טיימרים לדודים חשמליים:

1. טיימר חשמלי שכולל שעון חשמלי הפועל על מתח רשת, וניתן לקבוע באמצעותו באיזו שעה הדוד יתחיל לפעול, ובאיזו שעה הוא יפסיק לפעול, באמצעות הזזת זיזים של רבע שעה כ"א.

2. טיימר מכאני שמאפשר להפעיל את הדוד למשך זמן קצוב של עד שעתיים מרגע הפעלת הטיימר.

שני סוגי הטיימרים מאפשרים הפעלה קבועה של הדוד בדומה למתג חשמל רגיל.

אני מחפש טיימר לדוד חשמל שכולל את המאפיינים של שני הטיימרים המצויינים למעלה. כלומר, ניתן יהיה לתכנת את הטיימר שיתחיל לפעול בבוקר בשעה מסויימת לפני שאני מתעורר, ויסיים לפעול כאשר אני מתעורר, כך שיהיו לי מים חמים ברגע שאני מתעורר (בשעה קבועה). בנוסף לכך, אני רוצה שניתן יהיה לקצוב לטיימר זמן מסויים שבו הדוד חשמל יפעל, באמצעות חוגה מכאנית, וזאת לצורך הפעלה נוחה של הטיימר בשעות לא קבועות בשעות הערב כאשר אני נמצא בבית.

מישהו מכיר טיימר לדוד חשמל שעונה על הדרישות האלה?

פורסם

ראיתי טיימר דיגיטלי שאני חושב שעונה על 2 הדרישות למעלה ברוזנפלד שבצומת ירקונים.

פורסם

גם אני חיפשתי, אבל לא מצאתי

לבסוף קניתי את זה עם הטימר

נכון יש לו חיסרון

אבל היתרון הגדול שלו זה שאתה פשוט מסובב והולך מבלי לדאוג

החיסרון זה שאין מים חמים בבוקר

פורסם

אתה יכול לחבר את שני הסוגים במקביל.

פורסם
  • מחבר

אני בספק..

הסתובבת בהום-סנטר ודומיו ?

חיפשתי בהום סנטר, ב-ACE, בחנויות טמבור, וכו'. מצאתי רק את שני הסוגים האמורים.

ראיתי טיימר דיגיטלי שאני חושב שעונה על 2 הדרישות למעלה ברוזנפלד שבצומת ירקונים.

יש לך אולי תמונה? יש להם אתר אינטרנט?

אתה יכול לחבר את שני הסוגים במקביל.

איך אפשר לחבר את שני הסוגים במקביל, מעבר לזה שזה לא אסטטי ויקר (100 ש"ח לכל טיימר)?

אפשרות נוספת (פחות מועדפת), היא להתקין אטמור במקום טיימר לדוד חשמל: אטמור

פורסם

פשוט לחבר אותם פיזית במקביל. הדיגיטלי מחמם מים בשעה קבועה, ואם אתה רוצה אתה עוקף אותו עם המכאני.

פורסם
  • מחבר

פשוט לחבר אותם פיזית במקביל. הדיגיטלי מחמם מים בשעה קבועה, ואם אתה רוצה אתה עוקף אותו עם המכאני.

זה קצת מסובך להרכבה וזה לא אסטטי.

אני רוצה מכשיר אחד שכולל את שתי האפשרויות.

מכשיר אחד עולה 100 ש"ח. שני מכשירים עולים 200 ש"ח, שזה כבר כמעט כמו עלות של אטמור שעולה 300 ש"ח.

פורסם

טיימר חשמלי מספיק טוב לענות על הדרישות שציינת.

הוא עומד בשימוש הרב שהמשפחה שלי מתעללת בו..אז בשביל מה לשלב את שנייהם.

פורסם
  • מחבר

טיימר חשמלי מספיק טוב לענות על הדרישות שציינת.

הוא עומד בשימוש הרב שהמשפחה שלי מתעללת בו..אז בשביל מה לשלב את שנייהם.

טיימר חשמלי נוח לתכנות לצורך הפעלת הדוד שעה לפני שאני מתעורר בבוקר בשעה קבועה, כך שיהיו לי מים חמים ברגע שאני מתעורר. אבל, לא נוח לכוון אותו להפעלה וכיבוי אוטומאטי כאשר אני רוצה להתקלח בשעה לא קבועה בשעות הערב.

פורסם

טעות שלי, אם אפשר למחוק בבקשה.

פורסם

אני אשאל את מה שמינימייזר שאל במירק..

אתה בונה משרפה?

או, האם אתה מתכנן תוכנית זדונית להשתלטות על העולם,

בסגנון פינקי והמוח?

פורסם
  • מחבר

אני אשאל את מה שמינימייזר שאל במירק..

אתה בונה משרפה?

או, האם אתה מתכנן תוכנית זדונית להשתלטות על העולם,

בסגנון פינקי והמוח?

מה?! :s05:

פורסם

לנו יש משהו כמו שאתה צריך בלוח מפסקים - הוא בגודל של מפסק רגיל, ויש עליו מין גלגל עם זיזים כזה שמאפשר לקבוע זמנים קבועים. חוצמזה, יש עליו גם מתג תלת מצבי: off-timer-on. אם המתג על טיימר הוא יעבוד לפי הזמנים הקבועים שם, ואם הוא על on/off הוא יהיה דלוק/כבוי ללא תלות בטיימר.

שאל את החשמלאי שלך, או שתבדוק בחנויות "עשה זאת בעצמך"/טמבוריות למיניהן.

פורסם

טעל, מה שאתה מתאר (הסוויץ' של on/off/timer) קיים בכל שעון-שבת שהוא.. אני מאמין ככה לפחות.. אולי חוץ מהזבלים בשקל, אבל אני בספק אם יש כאלה..

מה שהוא רוצה זה לא on/off בנוסף לשעון שבת, אלא מעיין מצב sleep (כמו sleep בטלוויזיה, נו) שיפעיל את הדוד לשעה, נניח, מרגע הלחיצה, ואז יכבה אותו לבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים