עבור לתוכן

בעיית קידוד אודיו עם תוכנת WINAVI

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

התקנתי את תוכנת WINAVI CONVERTER 7.1 (גירסא מלאה) . באשף בחירת המדיה לקידוד , בחרתי קובץ AVI להמרה לפורמט DVD .

קובץ ה-AVI נמצא עם הכתובית שלו באותה תיקייה ובאותו שם לצורך העניין (ע"מ ש-VOBSUB יטמיע אותו בקידוד) .

כעבור 10 דקות של קידוד עצרתי את התהליך (על מנת לבדוק תקינות הקידוד) וטענתי לנגן מדיה VLC את הקובץ VOB שנוצר בתיקיית (DVD (dvd_0 בשולחן העבודה .

הבעייה היא שהסרט מנוגן עם הכתובית בסינכרון אבל הסאונד חורק ונשמע מקוטע .

אני לא יודע אם הבעייה היא בגלל שעצרתי את התהליך או בגלל שנגני מדיה כמו VLC או BSPLAYER אינם תומכים בקבצי VOB (או חלקיים..) של DVD .

ניסיתי לפתוח את הקובץ גם עם POWERDVD וכאן שומעים את הסאונד טוב אבל ללא תמונה...

מישהו מכיר את התופעה ?? אולי צריך לחכות לסוף הקידוד -> לצרוב לדיסק DVD -> לטעון מכונן DVD -> ואז לדעת....פשוט המחשב שלי ישן וכל הפרוצדורה הזו לוקחת כמה שעות טובות...

תודה לעוזרים !

פורסם

תנסה לתת לקידוד להסתיים ואז תבדוק..

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה ! התחלתי להריץ את הקידוד ..אני אחכה כמה שעות עד שייסתיים (בבוקר) ואחזור עם תשובה .

לילה טוב .

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה... המרת הסרט לפורמט DVD הסתיים וכעת נוצרה לי תיקייה על שולחן עבודה (לשם הפנתי את התוכנה ליצור את הקובץ)

שם התיקייה : dvd_0 ובתוכה ישנם 2 תיקיות נוספות : AUDIO_TS ו - VIDEO_TS . תיקייית האודיו ריקה ובתיקיית הוידאו ישנם מס' קבצים בשמות שונים (אחד עם VOB ) .

מה עושים ? צריך לצרוב כך את תיקיית dvd_0 כ- dvd data בנרו או שצריך לעשות פעולה אחרת (קובץ מסויים מהקבצים בתיקיית וידאו)?

אנא עזרתכם ... :'(

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs: אחלה תודה !!

בכל מקרה , למי שמעוניין , יכול להשתמש גם בתוכנת TMPEGENC AUTHOR DVD . תוכנה מצויינת כמו WINAVI ...רק אצלה החיסרון שאי אפשר להמיר מקובץ AVI ישירות ל - DVD ... ויש שם אופציית צריבת תיקיית DVD מהמחשב אל דיסק DVD (בממשק מאוד ידידותי) .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים