עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

בעיית קידוד אודיו עם תוכנת WINAVI

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

התקנתי את תוכנת WINAVI CONVERTER 7.1 (גירסא מלאה) . באשף בחירת המדיה לקידוד , בחרתי קובץ AVI להמרה לפורמט DVD .

קובץ ה-AVI נמצא עם הכתובית שלו באותה תיקייה ובאותו שם לצורך העניין (ע"מ ש-VOBSUB יטמיע אותו בקידוד) .

כעבור 10 דקות של קידוד עצרתי את התהליך (על מנת לבדוק תקינות הקידוד) וטענתי לנגן מדיה VLC את הקובץ VOB שנוצר בתיקיית (DVD (dvd_0 בשולחן העבודה .

הבעייה היא שהסרט מנוגן עם הכתובית בסינכרון אבל הסאונד חורק ונשמע מקוטע .

אני לא יודע אם הבעייה היא בגלל שעצרתי את התהליך או בגלל שנגני מדיה כמו VLC או BSPLAYER אינם תומכים בקבצי VOB (או חלקיים..) של DVD .

ניסיתי לפתוח את הקובץ גם עם POWERDVD וכאן שומעים את הסאונד טוב אבל ללא תמונה...

מישהו מכיר את התופעה ?? אולי צריך לחכות לסוף הקידוד -> לצרוב לדיסק DVD -> לטעון מכונן DVD -> ואז לדעת....פשוט המחשב שלי ישן וכל הפרוצדורה הזו לוקחת כמה שעות טובות...

תודה לעוזרים !

פורסם

תנסה לתת לקידוד להסתיים ואז תבדוק..

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה ! התחלתי להריץ את הקידוד ..אני אחכה כמה שעות עד שייסתיים (בבוקר) ואחזור עם תשובה .

לילה טוב .

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה... המרת הסרט לפורמט DVD הסתיים וכעת נוצרה לי תיקייה על שולחן עבודה (לשם הפנתי את התוכנה ליצור את הקובץ)

שם התיקייה : dvd_0 ובתוכה ישנם 2 תיקיות נוספות : AUDIO_TS ו - VIDEO_TS . תיקייית האודיו ריקה ובתיקיית הוידאו ישנם מס' קבצים בשמות שונים (אחד עם VOB ) .

מה עושים ? צריך לצרוב כך את תיקיית dvd_0 כ- dvd data בנרו או שצריך לעשות פעולה אחרת (קובץ מסויים מהקבצים בתיקיית וידאו)?

אנא עזרתכם ... :'(

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs: אחלה תודה !!

בכל מקרה , למי שמעוניין , יכול להשתמש גם בתוכנת TMPEGENC AUTHOR DVD . תוכנה מצויינת כמו WINAVI ...רק אצלה החיסרון שאי אפשר להמיר מקובץ AVI ישירות ל - DVD ... ויש שם אופציית צריבת תיקיית DVD מהמחשב אל דיסק DVD (בממשק מאוד ידידותי) .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.