עבור לתוכן

-= Palit 6800GS+7800GT Blitz =- עוקף את GTX 7800 !!! עדכון בעמוד 4+6 ...

Featured Replies

פורסם

עזוב אתה מדבר שטויות במיץ לא מתייחס אליך מכאן ואילך :bash:

אל תעשה את זה,ודרך אגב זה לא מיץ עגבניות אלא מיץ פטל,

עוד ילד קטן שילמד אותי איך השירות במור לוי,אני מכיר שם את פז שהוא נשוי לבת של מור לוי ;D (והוא גם הנהג,רק לידע כללי)

:kopfpatsch:

• תגובות 75
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

עדכון:

בנוסף לסקירה על הכרטיס המדובר בתחילת התרד 6800GS של PALIT

שמתי לב לעוד סקירה על כרטיס מחברת PALIT

ושמו "Palit 7800GT Blitz " כמובן ... גם באתר המדובר -

http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=3&id=1809

הכרטיס מגיע לביצועים (ואפילו עוקף) של 7800GTX 256MB רגיל כמו שאתם רואים :xyxthumbs:

פורסם

בנוסף שמתי לב לעוד סקירה על כרטיס מחברת PALIT

ושמו "Palit 7800GT Blitz " כמובן ...גם באתר המדובר-

http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=3&id=1809

הכרטיס מגיע לביצועים (ואפילו עוקף) של 7800GTX 256MB רגיל כמו שאתם רואים :xyxthumbs:

נחמד מאוד....והכרטיס בא עם OC לא?

פורסם

וכמו שאתה רואה זה 3% הנחה לכסף מזומן !!! מידי קום נותנים 4% הנחה CD-LOG נותנים מחירים מיוחדים למזומן בלי קשר לאחוזים ...

עדיף לא ליקנות מ CD-LOG אם אתה שואל אותי... זה כאילו שאתה קונה מהם בלי אחריות לרכיבים, יש לי איתם סיפור ארוך מאוד... הנוכלים האלה סיבנו אותי כל כך אין לך מושג... כבר קרה לך שהייתה לך בעיה עם רכיב מסוים והחליפו אותו? לא... הם בדקו ובדקו ובדקו וכל פעם שאתה מתקשר אז "זה עדיין בבדיקה" או "יומיים וזה מוכן" או "אנחנו נתקשר אליך" אני כבר מכיר את כולם שם... אלכס הזה קשוח משם... קיצר הם יתחמקו מאחריות בכל דרך אפשרית אל תעבוד איתם אם אתה שואל אותי :nono:

פורסם
  • מחבר

אפשר לטגן ביצה על המוספטים :lol:

http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=3&id=1809&pg=10

WOW הטרנזיסטורים הגיעו ל 100 מעלות :kopfpatsch:

רק שהכרטיס לא יעלה פתאום באש בקיץ החם של ארצנו ...

וייקח איתו לקבר את כל המחשב ביחד :s07:

בטח אחרי עבודה של שנה הם יתנפחו להם ובוםםםם יום אחד יצא מהם כל המיץ :biggrimjackbox:

פורסם

זאת דרכו של הכרטיס להזכיר לך שהוא תוצרת פאליט :xyxthumbs:

פורסם

לא נותנים אבל סקירה לגבי הAGP שלהם... או שהן להם, בכל מקרה אני מרוצה שקניתי XFX Extreme edition ל AGP כמובן :P נקווה שנפתח קצת צינורות ...

ואוברקלוק נחמד.. !!! בכל מקרה הכרטיס אמור להגיע עוד מספר שעות לחנות.... חח עכשיו 3 וחצי לפנות בוקר :P

אז שיהיה לי בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

לא נותנים אבל סקירה לגבי הAGP שלהם... או שהן להם, בכל מקרה אני מרוצה שקניתי XFX Extreme edition ל AGP כמובן :P נקווה שנפתח קצת צינורות ...

ואוברקלוק נחמד.. !!! בכל מקרה הכרטיס אמור להגיע עוד מספר שעות לחנות.... חח עכשיו 3 וחצי לפנות בוקר :P

אז שיהיה לי בהצלחה!

מה נאמר לך חבר ?

חבל שלא חיכיתה לכרטיס החדש של PALIT לגירסה של AGP :lol:

חבל לך להתעסק עם OC לכרטיס של XFX כשהאחריות שלו לא כזאת אמינה :| כי היא לא מיבואן סדיר

לא שמעת מה קרה לבחור פה ? התפרק לו הכרטיס לבד והחברה שהוא קנה ממנה "KSP" תענה שהוא לא היה צריך לפתוח את המחשב (בשביל להתקין מודם)

ושאין אחריות אחרי שפתח וקיבל 3 אופציות

1- לקנות כרטיס חדש

2- לשלוח את הכרטיס לחול ולחכות (המון זמן) אם יחליפו לו בכלל ...

3- שינסו לתקן לו את הכרטיס (להלחים) על אחריותו בלבד ואם הכרטיס יתקלקל אז גמרנו ...

אז תזכור ואל תשכח :)

פורסם

מה נאמר לך חבר ?

חבל שלא חיכיתה לכרטיס החדש של PALIT לגירסה של AGP :lol:

חבל לך להתעסק עם OC לכרטיס של XFX כשהאחריות שלו לא כזאת אמינה :| כי היא לא מיבואן סדיר

לא שמעת מה קרה לבחור פה ? התפרק לו הכרטיס לבד והחברה שהוא קנה ממנה "KSP" תענה שהוא לא היה צריך לפתוח את המחשב (בשביל להתקין מודם)

ושאין אחריות אחרי שפתח וקיבל 3 אופציות

1- לקנות כרטיס חדש

2- לשלוח את הכרטיס לחול ולחכות (המון זמן) אם יחליפו לו בכלל ...

3- שינסו לתקן לו את הכרטיס (להלחים) על אחריותו בלבד ואם הכרטיס יתקלקל אז גמרנו ...

אז תזכור ואל תשכח :)

אז אני צריך באמת לראות תסיפור הזה... אני דווקא שמעתי ההפך... ושלא נדבר על זה שXFX אמין מאוד.

תן לינק או משהו למה שרשמת... וכנראה שהוא באמת הרס משהו... אמנם בלי כוונה, אבל גם כוס נשברת לך בלי כוונה שאתה מפיל אותה נכון...? יש על זה אחריות? לא.

פורסם
  • מחבר

אז אני צריך באמת לראות תסיפור הזה... אני דווקא שמעתי ההפך... ושלא נדבר על זה שXFX אמין מאוד.

תן לינק או משהו למה שרשמת... וכנראה שהוא באמת הרס משהו... אמנם בלי כוונה, אבל גם כוס נשברת לך בלי כוונה שאתה מפיל אותה נכון...? יש על זה אחריות? לא.

הבחור נשמע תמים מאוד ועצוב ...

אין לו סיבה לשקר בפורום אף אחד לא עוקב אחריו...

ואיך שהוא נשמע זה ממש לא היה בלי כוונה, זה פשוט היה ככה !!!

תראה כל אחד והבחירה שלו מאיפה לקנות, אבל אחריות זה הדבר הכי חשוב בעולם בקניה !!!

אם אתה מתפשר על אחריות פחותה אז סבבה לך

אבל ככה סתם אסור להתפשר וצריך לדרוש ממקום שקונים אחריות הכי טובבה שיש

ושלא יעשו מהבן אדם צחוקים למינהם ...

פורסם

נו ומה דיברנו עד עכשיו ? :|

בנוסף כנס לעמוד 4 ותראה ש 7800GT שלהם הוא עוקף את 7800GTX בסטוק רגיל .... :P

JESUS!! כנראה פספסתי את השורה...

בכול מקרה אני ממש מופתע מPALIT נקווה שיוציאו עוד כרטיסים מהסוג הנ"ל...

ובכלל מי שאמר שהיא חברה בקנטים ולא שווה גרוש הוא טועה וב-ג-ד-ו-ל

למה?

היה לי GF4 MX\440SE 128\128 AGPx8 עם קירור מעפן פאסיבי והגעתי איתו למהירויות יפות מאוד בC@ ולא קרה לו כלום...

מי שמגזים בC@ שלא יצפה שהכרטיס יחזיק מעמד כי שום כרטיס אינו מוגן בפני הנזק של C@ מוגזם...

סה"כ זה צעד יפה מצידה של PALIT

פורסם
  • מחבר

JESUS!! כנראה פספסתי את השורה...

בכול מקרה אני ממש מופתע מPALIT נקווה שיוציאו עוד כרטיסים מהסוג הנ"ל...

ובכלל מי שאמר שהיא חברה בקנטים ולא שווה גרוש הוא טועה וב-ג-ד-ו-ל

למה?

היה לי GF4 MX\440SE 128\128 AGPx8 עם קירור מעפן פאסיבי והגעתי איתו למהירויות יפות מאוד בC@ ולא קרה לו כלום...

מי שמגזים בC@ שלא יצפה שהכרטיס יחזיק מעמד כי שום כרטיס אינו מוגן בפני הנזק של C@ מוגזם...

סה"כ זה צעד יפה מצידה של PALIT

מה נגיד לך

בה מלאך ושמר לך על הכרטיס :lol:

הכרטיסים האלה פתאום נשרפים והולכים לעולמם זה הבעיה שלהם ...

אולי השתפרו נחיה ונראה

וכל כרטיס ומזלו כמובן :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים