עבור לתוכן

8 מעלות בגלל שהמארז סגור??????

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי מעבד מסוג Athlon64 אני לא יפרט הרבה כל כך אבל זה הגינני שלאחר שפתחתי את המארז הוא 8 מעלות נמוך יותר???? כאילו המארז כזה חם? ובנוסף האם מישהו ממליץ לשים מאוורר תעשיתי מול המחשב? אני מפחד שהוא יסובב אותו מהר מידי כי יש קצת רעש של חיכוך מהמאוור של המעבד

תודה מראש,

טומי.

פורסם

הגיוני בהחלט....

מאוורר תעשיתי אתה מתכוון מאוורר ביתי רגיל..??

אם כן אז זה יוריד לך כמה מעלות נכבדות..

אבל זה לא מומלץ כלל להשאיר תמארז פתוח..(אבק..וכו)..

ואיך הסירקולציה במארז שלך..??

פורסם

שלום יש לי מעבד מסוג Athlon64 אני לא יפרט הרבה כל כך אבל זה הגינני שלאחר שפתחתי את המארז הוא 8 מעלות נמוך יותר???? כאילו המארז כזה חם? ובנוסף האם מישהו ממליץ לשים מאוורר תעשיתי מול המחשב? אני מפחד שהוא יסובב אותו מהר מידי כי יש קצת רעש של חיכוך מהמאוור של המעבד

תודה מראש,

טומי.

מאורר תעשייתי !? חולה בראש אתה אח שלי !!

בקשר לרעש של המאורר יש מפסק פוטנציוטמר ל220 וולט...

אתה יכול להוריד את המהירות שלו בעזרתו..

:xyxthumbs:

פורסם

מאורר תעשייתי לא מתאים אחי חח

דבר ראשון כמות האבק שתיכנס לך למארז תיהיה עצומה ודבר שני האבק יכנס למקומות שבחיים אתה לא תוכל לנקות אותו וידבק לך שם..

אם אתה רוצה להמשיך עם מארז פתוח פשוט...תקנה או שתקח מאורר כמו שיש לך בחדר או ליד הטלווזיה [במידה שיש לך ואתה לא טחון עם מזגן... :lol:]

למרות שעדיף לך בסופו של דבר להשקיע בקירור עם מארז סגור ואז לחסוך הרבה זמן מיותר בניקוי אבק כל יומיים שלוש...

פורסם

טוב אז אולי מאורר תעשייתי 20" ומעלה זה הגזמה...

אבל ראיתי פעם מיש'ו שלקח מאורר של רדיאטור של רכב, עשה חור במארז שיתאים לו וחיבר לו פוטנציומטר לכוון את המהירות...

אפשר לעשות מש'ו נחמד כזה עם תוספת של רשת או ספוג נושם להפחתת האבק..

וHagy אחי האבל לא נדבק, אבל הור יכול להתפס...

פורסם

אחי אני לא מדבר על אבק נקי...

אני מדבר על כל מה שהמאורר יעיף בדרך...

שערות חול אבק וכל מיני דברים מוזרים...

אבק בתוספת הדברים שאמרתי נידבק לאחר כמה זמן...

להוכחה תוציא כפתורים ממקלדת שהייתה בשימוש שנה+-

ותראה שיש ליכלוך שלא נישאב ואפילו עם נייר בקושי יורד ולפעמים תקוע....

דברים אלה גורמים לחימום יתר וכל מיני דברים שלא מומלצים ששנינו יודעים ל-מה יכולים לגרום...

בקיצר העצה שלי לך על קירור למארז וסגור אותו...

אלא עם הטמפ' ממש בלתי ניסבלות לאחר שנסיית מאורר בסוג הזה..

פורסם

אחי אני לא מדבר על אבק נקי...

אני מדבר על כל מה שהמאורר יעיף בדרך...

שערות חול אבק וכל מיני דברים מוזרים...

אבק בתוספת הדברים שאמרתי נידבק לאחר כמה זמן...

להוכחה תוציא כפתורים ממקלדת שהייתה בשימוש שנה+-

ותראה שיש ליכלוך שלא נישאב ואפילו עם נייר בקושי יורד ולפעמים תקוע....

דברים אלה גורמים לחימום יתר וכל מיני דברים שלא מומלצים ששנינו יודעים ל-מה יכולים לגרום...

בקיצר העצה שלי לך על קירור למארז וסגור אותו...

אלא עם הטמפ' ממש בלתי ניסבלות לאחר שנסיית מאורר בסוג הזה..

הבנתי אותך אחי, אתה צודק...

אבל בכל זאת אם יש לו מאורר שמתאים לו שינסה, אין לו מה להפסיד אבל בכל זאת אם תנסה אז רק עם פילטר...

פורסם

פילטר עם מארז פתוח :s07: :s07:???

פורסם

לא התכוונתי שיהיה לו מארז פתוחחחח !!

כאילו שיעשה חור המארז בגודל של המאורר, שיחבר את המאורר עליו, ומהצב של השאיבת אויר שיהיה שם ספוג נושם=פילטר !!

פורסם

לא התכוונתי שיהיה לו מארז פתוחחחח !!

כאילו שיעשה חור המארז בגודל של המאורר, שיחבר את המאורר עליו, ומהצב של השאיבת אויר שיהיה שם ספוג נושם=פילטר !!

אתה נתת לי השראה לרעיון. אפשר להדביק רשת דחוסה למארז במקום דלת שזה יהיה פילטר ביחד עם מארז פתוח כמו המארז היקר ההוא של coolmaster

פורסם

כן ראיתי פרוייקט של מישו שאני מכיר שעשה ככה בחנות מחשבים שלו ומכר ת'מארז הזה כמארז תוצרת ביתית...

רעיון מעולה השאלה עם יש לבן אדם ת'חוש הטכני לזה...והאם ברצונו לקחת סיכון ולהתחיל לחתוך ת'דלת של המארז שלו...

פילטר זה הפיתרון הכי טוב שיכול להיות קיים...[במידה שאתה רוצה מארז פתוח]

בהצלחה :]

פורסם

אתה נתת לי השראה לרעיון. אפשר להדביק רשת דחוסה למארז במקום דלת שזה יהיה פילטר ביחד עם מארז פתוח כמו המארז היקר ההוא של coolmaster

בכיף אחי ;)

כן ראיתי פרוייקט של מישו שאני מכיר שעשה ככה בחנות מחשבים שלו ומכר ת'מארז הזה כמארז תוצרת ביתית...

רעיון מעולה השאלה עם יש לבן אדם ת'חוש הטכני לזה...והאם ברצונו לקחת סיכון ולהתחיל לחתוך ת'דלת של המארז שלו...

פילטר זה הפיתרון הכי טוב שיכול להיות קיים...[במידה שאתה רוצה מארז פתוח]

בהצלחה :]

חוש טכני למה אחי ?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים