עבור לתוכן

האם ניתן לקבל תמונה חדה ואיכותית בכל רזולוציה במסכי LCD

Featured Replies

פורסם

כן, תעשה בדיקת עיניים

לא יכול להיות שהאיכות לא תרד אם אתה מוריד רזולוצה:

א. ככל שיש פחות פיקסלים, ככה אתה מקבל לעין פחות מידע

ב. היחס בין הרזולוציה שאתה עובד בה והרזולוציה שהמסך מציג שונה. LCD עובד ב-4:5 ואתה עובד ב-3:4 מה שאומר שמתבצעת מתיחה. מתיחה תמיד נעשית עם איבוד איכות ופרופורציה.

ג. לא יכול להיות ש-100 נורות בצורה של 10X10, יציגו באותה איכות תמונה של 10X10 ותמונה של 9X4

הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו מלבד בדיקת עיניים הוא שהדרייבר שלך "עובד" עלייך ובכל זאת מציג רזולוציה של LCD

פורסם
  • מחבר

או קיי בדקתי שוב את הנושא לעומק. ואכן ברזולוציה נמוכה של 800X600 אכן יורדת החדות אבל, החדות לא יורדת כמו שהייתה מלפני הפירמוט ושידרוג הדרייבר למשל ברזולוציה של 1024X768 ההבדל כזה קטן שלא מבחינים בו לעומת הרזולוציה הטיבעית. התמונה נישארת חדה וברורה. אז התאוריה נכונה רק שאצלי במסך זה כימעט לא מורגש.

פורסם

או קיי בדקתי שוב את הנושא לעומק. ואכן ברזולוציה נמוכה של 800X600 אכן יורדת החדות אבל, החדות לא יורדת כמו שהייתה מלפני הפירמוט ושידרוג הדרייבר למשל ברזולוציה של 1024X768 ההבדל כזה קטן שלא מבחינים בו לעומת הרזולוציה הטיבעית. התמונה נישארת חדה וברורה. אז התאוריה נכונה רק שאצלי במסך זה כימעט לא מורגש.

אז הרווחת

ואולי DRIVER 2D החדש יותר טוב מהישן

פורסם
  • מחבר

טוב יש לי שאלה נוספת הכרטיס מסך שלי נמצא ב 45 מעלות במנוחה האם זה נורמאלי? להזכירכם הכרטיס שלי הוא - GIGABYTE GeForce 6800GT 256mb DDR3 - PCX ובמצב מאמץ מגיע ל 61 מעלות. ממתין לתגובתכם.....

פורסם

^^^

לגבי הטמפרטורה נורמלי לחלוטין ותקין. הכרטיס עומד גם בטמפרטורות הרבה יותר גבוהות בלי שום בעיה.

פורסם

טמפ' טובה מאוד.

פורסם
  • מחבר

הרגעתם אותי תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים