פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים כן, תעשה בדיקת עינייםלא יכול להיות שהאיכות לא תרד אם אתה מוריד רזולוצה:א. ככל שיש פחות פיקסלים, ככה אתה מקבל לעין פחות מידעב. היחס בין הרזולוציה שאתה עובד בה והרזולוציה שהמסך מציג שונה. LCD עובד ב-4:5 ואתה עובד ב-3:4 מה שאומר שמתבצעת מתיחה. מתיחה תמיד נעשית עם איבוד איכות ופרופורציה.ג. לא יכול להיות ש-100 נורות בצורה של 10X10, יציגו באותה איכות תמונה של 10X10 ותמונה של 9X4הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו מלבד בדיקת עיניים הוא שהדרייבר שלך "עובד" עלייך ובכל זאת מציג רזולוציה של LCD
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים מחבר או קיי בדקתי שוב את הנושא לעומק. ואכן ברזולוציה נמוכה של 800X600 אכן יורדת החדות אבל, החדות לא יורדת כמו שהייתה מלפני הפירמוט ושידרוג הדרייבר למשל ברזולוציה של 1024X768 ההבדל כזה קטן שלא מבחינים בו לעומת הרזולוציה הטיבעית. התמונה נישארת חדה וברורה. אז התאוריה נכונה רק שאצלי במסך זה כימעט לא מורגש.
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים או קיי בדקתי שוב את הנושא לעומק. ואכן ברזולוציה נמוכה של 800X600 אכן יורדת החדות אבל, החדות לא יורדת כמו שהייתה מלפני הפירמוט ושידרוג הדרייבר למשל ברזולוציה של 1024X768 ההבדל כזה קטן שלא מבחינים בו לעומת הרזולוציה הטיבעית. התמונה נישארת חדה וברורה. אז התאוריה נכונה רק שאצלי במסך זה כימעט לא מורגש.אז הרווחתואולי DRIVER 2D החדש יותר טוב מהישן
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים מחבר טוב יש לי שאלה נוספת הכרטיס מסך שלי נמצא ב 45 מעלות במנוחה האם זה נורמאלי? להזכירכם הכרטיס שלי הוא - GIGABYTE GeForce 6800GT 256mb DDR3 - PCX ובמצב מאמץ מגיע ל 61 מעלות. ממתין לתגובתכם.....
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים ^^^לגבי הטמפרטורה נורמלי לחלוטין ותקין. הכרטיס עומד גם בטמפרטורות הרבה יותר גבוהות בלי שום בעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.