עבור לתוכן

ריסטארטים עקביים בזמן משחק...

Featured Replies

פורסם

הבעיה התחילה פתאום; הפעלתי את המחשב והוא התחיל לצפצף יחד עם הודעה של חוסר חשמל לכרטיס מסך (Radeon 9800Pro). פתחתי את המחשב וחיזקתי את הכבל חשמל לכרטיס מסך, הדלקתי את המחשב מחדש והכל עבד מצוין. בכל אופן כשאני מפעיל משחקים, אחרי איזה רבע שעה של משחק, המחשב מפעיל את עצמו מחדש.

חשבתי אולי המחשב מתחמם מדי (מחשב דיי חדש, כאילו חלק מהרכיבים), אבל אני לא ממש יכול לדעת את זה (יש איזה תוכנה מסוימת?). פתחת את הצד של המארז, וזה עדיין ממשיך לקרות.

מה שאני שואל זה מה יכולה להיות הבעיה? איך אפשר לדעת?

פרטים על המחשב:

P4 E 3Ghz

1024 ddr 400

9800Pro

לוח אם לא מזוהה (סיפור ארוך קיבלתי בחינם).

פורסם

זה באמת נשמע כמו חימום יתר של כרטיס המסך. נסה להריץ את בדיקת התלת מימד של ATI Tools, היא גם מאמצת את כרטיס המסך וגם מדווחת על הטמפרטורה במקביל.

בדוק שהמאוורר פועל כשורה. אם יש בעיה בחיבור המתח, המאוורר לא יעבוד.

פורסם
  • מחבר

סליחה על הבורות, אפשר רק לדעת איפה אני מוצא את התוכנה שדיברת עליה? :-X

פורסם
  • מחבר

חיפשתי באתר הרשמי של ATI, לא מצאתי כלום... חשבתי זה תוכנה רשמית.

באמת תודה על כל העזרה, רק עזרה קטנה אחרונה (הורדתי גרסה אחרונה 0.24)... :s05:

איך מפעילים את התוכנה...? לחצתי שם על הכל, אבל לא רואה שום מקום שמראה את הטמפרטורה בזמן אמת... הסבר קצר על איך להפעיל אם אפשר? :<

עריכה: יש אפשרות שזה לא נתמך בכרטיס שלי מצב הטמפרטורה? כי אני לא מוצא את זה ב- Setting כמו שכתוב באתר...

פורסם
  • מחבר

עוד פתרונות? :s07:

פורסם

יש פה באתר , פה ממש ב-hwzone מגוון תוכנות שיכולת לעזור לך אז תשתמש בהן

http://hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php

פורסם

קודם כל תבטל את הרסטארט האוטומאטי...

יש לי ריסטארטים פתאומיים במחשב/מופיעים לי מסכים כחולים , מה לעשות כדי לפתור את הבעיה?

אוקיי, היום אני אוסיף בעיה נפוצה מאוד, שרבים סובלים ממנה - Blue screen of death(או בקיצור - מסכים כחולים)

קרה לכם פתאום שהמחשב קופא ומופיע מסך שגיאה כחול עם נתונים מוזרים?

היום אני אנסה לעזור לכם להבין מה יכולים להיות הגורמים למסכים כחולים/ריסטארטים פתאומיים.

אז בואו ניגש לעניין:

דבר ראשון - אם המחשב שלכם מבצע ריסטארטים(הפעלה מחדש), אך הוא לא מציג שום מסך כחול, תעברו על השלבים הבאים בכדי שהוא יציג את המסך הכחול:

(זאת משום שבמסך הכחול שמופיע אפשר לפעמים לקבל נתונים על הבעיה, או לפחות כיוון לבעיה)

1) לחיצה ימנית בעכבר על המחשב שלי ואז לחיצה על כפתור מאפייניםProperties/

2) תעברו ללשונית מתקדם/Advanced

3) תלחצו על כפתור ההגדרות/Settings השלישי ברשימה(Startup and Recovery)

4) בחלון שנפתח לכם , תורידו את סימון ה-V מהאפשרות של הפעלה אוטומטית מחדש(Automatically restart)

לאחר שתבצע את זה, במקום רסטארט אוטומאטי יופיע לך מסך כחול עם מלא כיתובים ובתוך התיקיה C:\windows\minidump יווצרו לך קבצים עם סיומת DMP שאותם אתה מכווץ ב ZIP (או ב RAR ואח"כ משנה את הסיומת מראר לזיפ זה לא משנה) ומעלה לכאן, בקבצים שאותם אתה מצרף קיים מידע על הבעיה שלך שיכול לעזור מאוד לפתור אותה יותר מהר

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה על התגובות... אני חושב שבכלל הבעיה עכשיו היא במעבד, כי הרצתי את התוכנה prime95, אבל אני לא חושב שהבעיה היא בהתחממות... בכל אופן, שמרתי קובץ אחד כזה לדוגמא והעלתי אותו לכאן.

אני באמת אודה למי שיוכל להגיד לי מה הבעיה... זה ממש מבאס :<

[attachment deleted by admin]

פורסם

לוח אם לא מזוהה (סיפור ארוך קיבלתי בחינם).

הייתי מנסה לזהות את הלוח - תנסה עם Everest או תוכנה דומה.

ה9800 הוא כרטיס חזק ודורש הספק וקצבים גבוהים על הAGP ויכול להיות שהלוח לא עומד בעבודה ממושכת איתו. גם ספק גרוע יכול לגרום לחוסר יציבות במתחים המסופקים ללוח דבר שעלול להוביל לניתוקים.

היה לי לפני מספר שנים מקרה דומה כאשר שידרגתי ל GeForce 4 4200 Ti שאז היה כרטיס ברמת כניסה לרמה החזקה, ולוח האם (שנרכש עבור מחשב תקציבי במקור) שעפ"י הנתונים היה אמור לעמוד בזה היה גורם לניתוקים או מסכים כחולים. רק החלפת הלוח ללוח נורמלי עזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים