פורסם 2006 בפברואר 819 שנים שלום לכולם קניתי את הגוף קירור ואיתו גם באים 8 heatsinkim לציפים מסביב למעבד של כרטיס מסך השאלה שלי עם אני לא ישים אותם יקרה משהו האם הם בכלל נחוצים או שזה סתם כי הם לא כל כך טוב יושבים על הכרטיס הם כזה חצי בחוץ ואחד ביכלל בלי כי אי אפשר בכלל לשים אותם כמו שצריך על הכרטיס שלי עם הגוף קירור עצמוהכרטיס שלי זה 6600 gt
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים לא חייב לשים אותם... אבל מומלץ אם אתה עושה אוברקלוק... תשים לפחות על מה שאתה יכול !!
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים לא הבנתי מה לא יושב לך טוב?לערכתי מומלץ מאוד לשים אותם כידי לקרר גם את הזיכרונות בכרטיס.
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים מחבר כן אתם צודקים ההיטסינקים לזכרונות אכו מפרעים להיטסינק עצמו לכן נאלצתי קצת טיפה להזיז אותם מהמקום הם מכסים כחצי מהזכרונות ואחד ביכלל נאלצתי להוציא אני חושב לשייף אותם קצת עם שופין מה אתם אומרים אבל בינתיים הכרטיס עובד סבבה
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים יש לי שאלה . מה זה היסטינק? מה זה סינק? היטסינק= גוף קירור, כמו ששמים על ליבות ומעבדים !! היטסינק לרוב אקטיבי, עם מאורר... סינקים= גופי קירור קטנים ששמים על זכרונות !!
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים מתכת שלוקחת חום מהגוף שהיא מחוברת אליו... למשל מעבד או מעבד של כ"מ וכו צלעות קירור, גוף קירור HeatSink = Heat Sink = היטסינק Heat -> חום Sink -> שוקע הוא סופג את החום ומשקיע אותו בתוך עצמו, במילים אחרות אלו הם צלעות קירור חיפוש קצר של תמונות בגוגל עם מילת המפתח: heatsink יתנו לך המחשה ויזואלית. ההיטסינק גם נראה רדיאטור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.