פורסם 2006 בפברואר 719 שנים אני חולה על המשחקים האלו....אני לא רוצה לקנות סתם אחד (כן כן אני קונה אם יש לכם ספקות)בבקשה תרשמו לי כמה בסגנון....תודה רבה!
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים ממש בקרוב חבילתץ העשור הראשון שכוללת את כל משחקי C&C והרחבותיהם של ווסטווד (עד ג'נרלס זירו אואר)וכל אלה במחיר המגוחך של 40 דולראני הייתי (לךמעשה אני מחכה) לה
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים חסר להם שלא תהיה קופסאהיא צריכה להצטרף לשאר הקופסאות במקום הכבוד השמור למשחקי ווסטווד (קצת אחרי משחקי בליזרד, לפני משחקי בלאק אייל)
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים ממש בקרוב חבילתץ העשור הראשון שכוללת את כל משחקי C&C והרחבותיהם של ווסטווד (עד ג'נרלס זירו אואר)וכל אלה במחיר המגוחך של 40 דולראני הייתי (לךמעשה אני מחכה) להההכרזה על החבילה הזו הייתה לפני הרבה זמן.זה עוד לא יצא?זה אמור להגיע לארץ?
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים מחבר תודה!יש עוד משחקים? אני רוצה לקנות משהוא באמת טוב...אני קונה את זה לא מהכסף שלי... זה של חברה מסויימת...לא משנה...תודה!
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים רציני ? כל משחקי C&C ? זה חלום שמתגשם הכל כולל הכל ב 40$ ? נשמע יותר מדי טוב להיות אמיתי אני לא יודע אם אני אומר את זה בפעם ה100 בערך בחיים אבל לא אכפת לי הייתי מקום רביעי בשרתים של ווסטווד בטורניר ה LADDER של RA1 וזה היה עוד ששיחקתי בדייאלאפ ! הייתי ככה קרוב לזכות בכרטיס וודו 2 חדש ונוצץ (מקום ראשון)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.