עבור לתוכן

מזרח תיכון בלי נשק גרעיני

Featured Replies

פורסם

BORG אני יכול לאמת כל פרט בהודעה שלי בעזרת כל ארכיון של כל עיתון יומי בחו"ל.

אלה עובדות. זה שאתה מעדיף להאמין בשקר זה הבאג שלך.

• תגובות 134
  • צפיות 7.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

BORG אני יכול לאמת כל פרט בהודעה שלי בעזרת כל ארכיון של כל עיתון יומי בחו"ל.

אלה עובדות. זה שאתה מעדיף להאמין בשקר זה הבאג שלך.

טיפש שכמותי! :kopfpatsch:

הרי ברור שהעיתונים מפרסמים רק עובדות. :screwy:

פורסם
  • מחבר

אז הייתה לו בעיית אלכוהול... למי אין ::)

יש לו פרצוף מטומטם וכולם אוהבים לצחוק על זה שהוא לא זוכר שמות מצחיקים של כל מיני כורדים וניגרים... מי כן זוכר?

הוא לא כזה טיפש כמו שמציגים אותו. (הנקודה זה סימבולי...)

פורסם

לא אמרתי שכתבתי על כך...

ואתה גם הבאת את הדוגמא הזאת בשביל להעביר נקודה, את הנקודה שלך:"למה ישראל לא צריכה לוותר על נשק גרעיני".

אבל הראת רק צד אחד של דוגמא שאמורה לחזק את הטיעונים שלך.

ובגלל זה, מה שרשמתי רלוונטי.

וזוהי לא קונספירציה, אלא היגיון פשוט.

א. לא אמרתי שישראל לא צריכה לוותר על הנשק הגרעיני שלה. אמרתי שלא צריך להתנות את הפסקת הפיתוח של נשק גרעיני באיראן בפירוק הנשק הגרעיני של ישראל.

ב. אין שום קשר בין משבר הטילים בקובה לטענה שלי. מישהו שאל מה קרה שם, אז סיפרתי את מה שידעתי.

ג. אבל הראתי שאין היגיון בהיגיון שלך. אתה לא משקיע טריליונים היום בתקווה שתרוויח בעתיד הרחוק. כבר חישבו שכל תפוקת הנפט של עיראק בעשרות השנים הבאות תידרש כדי לממן את העלות של המלחמה ושיקום עיראק.

פורסם

א. לא אמרתי שישראל לא צריכה לוותר על הנשק הגרעיני שלה. אמרתי שלא צריך להתנות את הפסקת הפיתוח של נשק גרעיני באיראן בפירוק הנשק הגרעיני של ישראל.

ב. אין שום קשר בין משבר הטילים בקובה לטענה שלי. מישהו שאל מה קרה שם, אז סיפרתי את מה שידעתי.

ג. אבל הראתי שאין היגיון בהיגיון שלך. אתה לא משקיע טריליונים היום בתקווה שתרוויח בעתיד הרחוק. כבר חישבו שכל תפוקת הנפט של עיראק בעשרות השנים הבאות תידרש כדי לממן את העלות של המלחמה ושיקום עיראק.

א. לא נראה לי שתנתן לנו אפשרות כזו על ידי ארה"ב.

ב. בסדר, טעות שלי.

ג. בהיגיון שלי יש היגיון, מכיוון שבוש לא רוצה את הכסף.

בוש רוצה את הנפט וזה מה שהוא ישיג על ידי מלחמה של טריליונים.

זאת עלות המלחמה:

http://nationalpriorities.org/index.php?option=com_wrapper&Itemid=182

לא הסברת למה לעזאזל יתקוף את עיראק ויגרום גירעון כזה למדינה שלו(למרות שנראה לי שארה"ב מסתדרת יופי)?

פורסם
  • מחבר

לא בדיוק קשור, אבל זה הפנים האמיתיות של האיסלם

http://www.faithfreedom.org/gallery.htm

לקוח מתגובה 12 לכתבה הזו:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3211558,00.html

אני רק מחכה שהאירופאים יתעוררו... למי שלא זוכר, בעברם הם היו לא פחות אכזריים מול האויבים שלהם...

פורסם

יש שם כמה תמונות מזעזעות מאוד...

בכל אופן, בהחלט מצב קשה, הרבה מהם

פשוט פסיכים פאנאטיים.

פורסם
  • מחבר

הי, אז יש לי רעיון, בו נתפרק מהנשק היחיד שמחזיק אותם מלהיכנס בנו :yelclap:

פורסם

יש לי רעיון בו נפרק תשנק שלנו עליהם D: ככה נוריד שתי ציפורים במכה אחת :D

פורסם

א. לא נראה לי שתנתן לנו אפשרות כזו על ידי ארה"ב.

מה?

ב. בסדר, טעות שלי.

ג. בהיגיון שלי יש היגיון, מכיוון שבוש לא רוצה את הכסף.

בוש רוצה את הנפט וזה מה שהוא ישיג על ידי מלחמה של טריליונים.

זאת עלות המלחמה:

http://nationalpriorities.org/index.php?option=com_wrapper&Itemid=182

לא הסברת למה לעזאזל יתקוף את עיראק ויגרום גירעון כזה למדינה שלו(למרות שנראה לי שארה"ב מסתדרת יופי)?

נו, בחייאת. אתה מתעקש להוכיח את הטענות שלי בשבילי? לפי האתר שאתה הבאת, המלחמה בעיראק עלתה לאמריקאים קרוב ל- 240 מיליארד דולר עד עכשיו, ולזה בטח לא נכנסת העלות של שיקום עיראק.

בוש רוצה את הנפט? רק תחשוב כמה נפט הוא יכול היה לקנות בסכום הזה. בנוסף, המלחמה היתה אחד מהגורמים לזינוק במחיר הנפט, בלעדיה הסכום האדיר הזה היה יכול לקנות אפילו יותר.

כלומר הטענה שלך פשוט לא הגיונית.

אז למה בוש עשה את זה? כבר הסברתי: לא בגלל העלות, למרות העלות. בגלל שסדאם הוא דיקטטור מסוכן ותוקפני באזור רגיש וחיוני לארה"ב ובגלל שסוכנויות הביון האמריקאיות האמינו (עדיין לא ברור אם בצדק או לא) שהוא מפתח נשק להשמדה המונית וסדאם כבר הראה שהוא לא יהסס להשתמש בו. בגלל שהאנשים הרעים בעולם צריכים לראות שלשם שינוי, לאמריקאים יש נשיא שלא יהסס לפרק להם את הצורה אם הם יעצבנו אותו.

זה כבר עזר - לוב החליטה להפסיק את התוכניות שלה לפיתוח נשק להשמדה המונית.

פורסם

לסאדם באמת היו WMD's.

הוא פשוט העביר אותם לסוריה ע"פ עדויות של מפקד חיל האוויר שלו.

פורסם

עצוב לגלות ששנה וחצי אחרי פיגועי 11/9 המודיעין האמריקאי עדיין לא תיפקד ברמה מספקת.

אבל ככה זה כשהוא מבוסס על מספר מנגנונים שלא משתפים פעולה ביניהם.

פורסם
  • מחבר

זה לא קשור... הם אמריקקים שחיים בעולם משלהם... הם האומה הכי הזוייה שיש.

אמריקקים חושבים שיש להם חסינות בכול העולם, שהם עם עליון ושכולם צריכים ללקק להם תתחת בשביל סיכוי לראות דולר... אני רואה די הרבה אמריקקים והם פשוט בשוק שישראל לא כמו ארה"ב... הם אשכרה חושבים שהעולם מסתובב סביבם... בארץ מכירים ומסתייגים מה"לי זה לא יקרה", בארה"ב זה המציאות בשבילם, ושום דבר שתעשה לא ישנה את דעתם, עד שהשכן שלהם לא יתפוס שוטגאן וירסס כמה ילדים בבצפר...

פורסם

זה דווקא כן קשור.

בלי להכנס לתרבות האמריקאית. מדינה שרואה לנכון כיבוש מדינה אחרת כדי לנקות אותה מנשק כימי שלא נמצא בה בכלל, תוך התעלמות גורפת מהמדינה שכן מחזיקה בו ומסייעת לארגוני טרור בתיאום עם שכנה נוספת שמפתחת נשק גרעיני, מצביעים על מודיעין לקוי ונשיא גרוע. ממש גרוע. וגם אם נתלים על טיעון הדיקטטור שצריך להפיל - נו באמת, יש אחד כזה 80 קילומטר מארה"ב! והקשר הבלתי-מוכח עם אל-קעידה? גם שטויות.

בקיצור ברור שבוש יזם את המלחמה הזאת משיקולים אישיים, והרצון להשלים את מה שאבא לא הספיק.

פורסם

זה שהאמריקים טיפשים זה ידוע :\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים