פורסם 2006 בפברואר 319 שנים שלום !!אני רוצה לעשות אוברקלוקינג ואני לא יכול אנשים אמרו לי לשנות את הביוסהקיצר חיפשתי באתר של אינטל הלוח אם שיש לי בגירסא d850mvאבל אני לא יודע מה אני צריך להתקין שמה ואני צריך הסברים איך לעשות את זהויש לי מחשב 1.7 לכמה אני יכול להגיע עם האוברקלוקינג פחות או יותר ואם זה כדי שווה לנסות לעלות את זה http://www.intel.com/design/motherbd/mv/ זה האתרתודה
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים תעשה חיפוש !!! עלו הרבה מדריכים על OC לאחרונה בפורום...ותן יותר פרטים על המפרט שלך !!
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים תרשה לי לבאס אותך, לא רק לוח של אינטל, גם ה 1.7 הוא לא מעבד עם פוטנציאל גדול, אם יש לך RDRAM זה גם לא תורם במיוחד.בקיצור חבל על המאמץ, אולי תצליח לסחוט עוד טיפה לתדר, אבל שיפור בביצועים לא תקבל.
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים אממממממ זיכרון rdram 256 כרטיס מסך GeForce2 GTS חחחחחחחחחחחחחחחחח תוותר אחי !!
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים תנסה למשוך את הג'יפורס שך קצת עם RIVATUNERhttp://www.guru3d.com/rivatunerdjshai, הבנו מה הוא רוצה, אבל מראש כדאי להגיד לו שזה המווווון כאב ראש שבסוף לא יתן שום שיפור בביצועים, חבל סתם לתת לו הוראות תעשה ככה תעשה ככה בלי להגיד לו מראש לאן זה יוביל (או לא יוביל).
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים עזוב אותך מה כולם אומרים תנסה לעשות אובר דרך תוכנהמצטער לא זוכר תשם של התוכנה.ודבר שני זה ברור שלא תגיע רחוק באוברקלוק אני גם כמוך בדיוק אבל אני עושה אתזה בשביל ללמוד מזה אובר ואיך משתמשים בו וכל זה אני מציע לך גם לעשות ככה.אההה ושאתה מעלה מגהרצים באוברקלוק תעלה 2 כל פעם ולא 10 כל פעם
פורסם 2006 בפברואר 419 שנים מחבר אני רוצה להחליף ביוס כדי שאני יוכל לעשות את הדברים האלה ואין לי בביוס אני לא יודע איך אפשר להתקין ביוס טוב לדגם שלי נכנסתי לאתר שלהם ויש שמה רק פלאש זה טוב הפלאש הזה ??????
פורסם 2006 בפברואר 419 שנים אחי באמת שלא כדאי לך לעשות OC... זה ממש לא בריא למחשב כמו שלך ואתה גם לא תראה הבדל... אז חבל על העבודה...
פורסם 2006 בפברואר 419 שנים לא נראה לי שיש בכלל אפשרות בג'יפורס 2 לעשות OC... דווקא בזמנם הם נחשבו אוברקלוקרים לא רעים. אני זוכר שהיו כרטיסים שהגיעו למהירויות שעון מטורפות, אבל עם המשחקים של היום כמובן שלא יראו הבדל ענק בביצועים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.