פורסם 2006 בפברואר 319 שנים שלום, יש לי מחשב חדש עם מעבד 3 ג'יגה 64 ביט וזיכרון של 1 ג'יגה קינגסטון הארד דיסק של מקסטור SATA וכרטיס מסך של ATI RADEON 9200SE לוח אם אסוס תואם. הבעייה היא שאני מנסה להתקין ווינדוס 64 ביט ההתקנה עוברת חלק אני לא שוכח בתחילת ההתקנה ללחוץ F6 ולהוסיף התקן 64 ביט אבל לאחר שההתקנה מושלמת כשאני רואה את הלוגו של הווינדוס בזמן הטעינה המחשב עושה לי רסטרט........לא מבין מה הבעייה אשמח לעזרה תודה
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים לא יודע לענות לך, מצטער. אבל אני _כן_ יודע ש-windows 64 bit בשלב זה הוא להיכנס עם ראש בריא למיטה חולה (ואין שום סיבה לזה כרגע - הפרש בביצועים זניח). חכה עד ויסטה, זו המלצתי. שים XP ב32 ביט הרגיל והחיים שלך יהיו הרבה יותר קלים.... גם אם תצליח להרים את המחשב -- תצפה להמון בעיות של אי תאימות בדרייברים ותוכנות בסיסיות.בהצלחה בכל אופן.
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים תיראה לי אישית זה ניראה כמו בעיה אפשרית בלוחמניסיון ניתקלתי באותה בעיה כמה פעמיםתנסה להתקין WINXP 32 ותיבדוק במיקרה שזה פועל הבעיה ב64 במיקרה שלאבעיה בלוח או רכיבים אחרים או הגדרות בביוס
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים למה 2 פוסטים?http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=165386.msg1399217#msg1399217
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.