עבור לתוכן

פיירפוקס הלך קפוטט, בבקשה תעזרו אני לא יודע מה לעשות...

Featured Replies

פורסם

אז ככה חודשים רבים שאני ופיירפוקס הסתדרנו מצויין :) שום בעיות שום קריסות פשוט נהדר..

היום מאיזה סיבה הפיירפוקס עידכן את עצמו לגרסא החדשה וחצי מהפלאגים שלי נעלמו (ושלא תגידו שהם מופיעים ברשימה של ה]לאגים בתור disabled או משהו הם פשוט לא מופיעים) מאוד התעצבנתי ואז התחלתי לעשות שטויות :( בהתחלה סתם העתקתי קצבים מהתיקיה של הפרופיל לתיקיה של האקסטנשיונס אבל בתיקיה של פיירפוקס וסתם כל מיני משחקים ווואלה כלום לא עזר... אז ניסיתי להתקין מחדש את הפיירפוקס 1.5 אוקיי התקנתי אבל עדיין אין את הפלאגים הישנים ארגגגגג ניסיתי למחוק את תיקיית הפרופיל אבל אז פיירפוקס הציג איזה הודעה שהדפדפן כבר פתוח ושצריך לסגור אותו ולהפעיל שוב... החזרתי את הפרופיל וזה הסתדר... אבל עדיין אין את הפלאגים הישנים... וואלה לא ידעתי מה לעשות חשבתי אני יסיר את כל הקבצים של פיירפוקס מהreg אוקיי מחקתי תפיירפוקס ונכנסתי לregedit עשיתי חפש פיירפוקס מצא לי כמה קבצים מחקתי את כולם (ומרוב עצבים על המחשב לא עשיתי גיבוי :bash:) ומאז עזבו שאין לי את הפלאגים הישנים שלי :'( :'( (למרות שאני רואה אותם שמורים לי בתיקית הפרופיל) הפיירפוקס לא מתחבר :'( :'( :bash: :bash: פשוט כאילו אין חיבור אינטרנט אבל האקספלורר (שלא חשבתי שאני ישמתש בו יותר בחיים) מתחבר בלי בעיות בכלל...ניסיתי לעשות שחזור מערכת לכמה שעות מוקדם יותר ולא עזר...

בקיצור כרגע אין לי פיירפוקס ואני משתגעעעעעע וגם אין לי את כל התוספים שלי שזה עוד איכשהוא נסבל אבל כרגע איך אני גורם לפיירפוקס לעבוד ואשמח אם תעזרו לי גם בנושא הפלאגים...

תודה רבה רבה רבה רבה רבה מכל הלב למי שיעזור בבקשה תעזרו לי אני משתגע פה...

תודה :yelclap:

פורסם

IE7 :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

NO WAY!!!!!!!!!!

פורסם
  • מחבר

אוקייי יש התקדמות בגלל שמקודם סגרתי תפיירוואל מאיזה סיבה אז למרות שהוא היה סגור הוא משום מה לא נתן לפיירפוקס אישור להתחבר לאינטרנט ואיך שפתחתי אותו הוא הציג הודעה שפיירפוקס השתנה מאז הפעם האחרונה שהשתמשתי בו האם אני מרשה לו להתקשר לרשת? לחצתי כן עכשיו יש אינטרנט..

אבלל מה עם הפלאגים שלייייי? (שאגב אני רואה את כל כולם בתיקייה של הפרופיל)

פורסם

IE7 :xyxthumbs:

אם אין לך פתרון, אל תגיב בכלל.

TermiNal, יש כפתור עריכה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים