פורסם 2006 בפברואר 120 שנים הבעיה היא כזאת:התקנתי את אימיול גירסא 4.2 של Lionetwork, שיניתי הגדרות על-פי מדריך.המחשב שלי מתחבר לאינטרנט דרך מחשב שני ברשת, ללא נתב.הוספתי ב- Windows Firewall תחת exceptions את הפורטים שהאימיול משתמש בהם,כולל השניים הראשיים (4672 ו- 4612 אם אני זוכר נכון).בכל מקרה, לוקח לאימיול משהו כמו 3 דקות עד שהוא מתחבר (אם בכלל!) וכשזה קורה הוא עם low id.מה עוד ניתן לעשות?
פורסם 2006 בפברואר 120 שנים מחבר הבעיה היא כזאת:התקנתי את אימיול גירסא 4.2 של Lionetwork, שיניתי הגדרות על-פי מדריך.המחשב שלי מתחבר לאינטרנט דרך מחשב שני ברשת, ללא נתב.
פורסם 2006 בפברואר 120 שנים המחשב שלי מתחבר לאינטרנט דרך מחשב שני ברשת, ללא נתב.זה אומר שהמחשב השני מתנהג כמו נתב ואתה צריך לגרום לו להעביר את מידע שבא בפורט הזה למחשב שלך. הייתי אומר לך איך עושים את זה אבל אני מאמין שהחיפוש יהיה הרבה יותר מהיר ממני (והרבה יותר מדוייק).
פורסם 2006 בפברואר 220 שנים מחבר כלומר אתה טוען שאני צריך לפתוח את הפורטים גם במחשב השני שהוא המחשב שמחובר ישירות למודם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.