פורסם 2006 בינואר 3019 שנים זה המשחק הנוסטלגי הגדול מכולם...אף פעם לא סיימתי... תמיד נפסלתי בשלב 9-10 [האחרון]...מה איתכם?
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים גם אני כמעט תמיד הצלחתי להיפסל לחלוטין בשלב האחרון (למרות שהוא לא היה כזה קשה...)אבל גם הצלחתי לסיים אותו כמה פעמים.אגב, קיים גם באג קטן שמאפשר לעבור את שלב 6 ממש בקלות:במקום לבצע את השלב, הולכים ישר ליציאה (בלי לקחת את הגביע קודם). היציאה נמצאת בתקרה, ופשוט עוברים דרכה.אז הולכים ימינה ומגיעים לשלב שהוא בעצם ה-warp zone של שלב 8. אז אפשר לקחת את כל האוצרות ופשוט לצאת דרך שם (יש שם גם גביע ויציאה).
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים אווו ואה איזה משחק ישןןןןן היה לי אותו במחשבים הישנים האלה של אפל חחחחחחחחחחחחחחחאיזה משחק ישן אני זוכר היה שלב מעצבן עם עץ כזה
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים מחבר שלב 5....דווקא אחד החביבים!ויש בו WARP ZONE בסוף...מה קורה בסוף?מישהו יכול לגלות לי?
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים הנה בשלב הזה תמיד הייתי נתקע חחח.. על השלב הזה ישבתי יום שלם כשהייתי קטן, בסוף אחרי 3 שבועות גמרתי הכל (או פחות.. מאיפה אני זוכר?) מה קרה פתאום כולם מדברים על משחקים נוסטלגיים?
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים אתה מתבלבל עם שלב 5 אחי...אז זהו, שלא.בשלב 5 (וגם בשלבים 8 ו-9) יש warp zone רגיל.בשלב 6 אין warp zone, אלא זה באג במשחק שמאפשר לך להגיע ל-warp zone של שלב 8.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.