פורסם 2006 בינואר 3119 שנים מחבר הכל חרא בארץ הזו... ולא רק חרא, אלא חרא יקר. איך אפשר לשחק כל הזמן על פינגים של 400...? לא נותנים לגיימרים להתפתח פה, זה משגע אותי...
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים פחחכדאי שתפסיק לשחק ביפןיש מעל ומעבר שרתים באירופה עם פינגים של 80 עד 120וחוץ מזה, גם בארץ יש מספיק שרתים לכולם, אבל הם ריקים..גם אם אתה תפתח שרת, הוא יהיה ריק 24/7אתה חושב שהקהילה הישראלית זקוקה לעוד שרת ריק?כל עוד השרת שלך לא מדורג, אין מה לעשות בו.
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים על THE ALL SEEING EYE שמעת?http://img37.imageshack.us/img37/4560/ase8nn.jpg
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים מעבר למה שאמרו פה על חומרה ותוכנהאם אתה רוצה שרת, עם חיבור מהיר לאינטרנטאז קח את המחשב שלך ותאכסן אותו בחוות שרתים של איזו ספקיתשמעתי (שמועות) שב 012 עולה לאכסן שרת בסביבות ה - 200 שקל לחודש ואתה לא מוגבל ב UP או DOWNתברר מחירים בספקיות השונות (זה מכירות עסקי בד"כ) וחבילות רוחב פס לשרתים מאוכסניםאתה לא צריך להיות ליד המחשבאם הוא זקוק ל RESTART אתה עושה דרך REMOTE DESKTOP או VNC או כל תוכנה אחרת לשליטה מרחוקאו שמרים טלפון לספקית וטכנאי עושה לך שם RESTARTבמקרה חרום אתה מגיע לשם ומתפעל בעצמך את החומרה שלך, זה נדיר שצריך לעשותיתרונות : יש לך מחשב שמחובר ללא הגבלת רוחב פס (לפחות זה ב 012, נטויז'ן מגבילים לפי רוחב פס וגובים מחיר לפי תעבורה גם, נדמה לי - תברר !)ואתה יכול להוריד לשרת הזה מה שאתה רוצה ולהעלות ממנו מה שאתה רוצה (מעבר ל GAMINNG)יש הרבה אנשים בארץ, וקבוצות פיראטיות וקבוצות לא פיראטיות, שעושות ככה כסף מאכסון ומרוחב פס גבוהה.בסצינה של שיתוף קבצים שהוא לא P2P אלא יותר HARDCORE (ואני לא מדבר על פורנו)כמובן שאתה צריך לשמור על הכל בגדר חוקי , או לפחות להזהר שאם יש לך משהו לא חוקי על השרת, מעט יידעו מזהכי ברגע שזה שרת שמאוכסן אצל ספקית, IP קבוע וכל השטויות האלה, די קל להגיע אליך, זה מחשב רשום.בשביל שרת בבית שלך, אני מאמין שתצטרך רוחב פס מאוד גבוהה ומאוד יקר, נכון להיום לשוק הביתי.אם יש לך גישה למקום (עבודה, לימודים , אוניברסיטה) עם חוות שרתים שמחוברת ברוחב פס גבוהה, אתה יכול לקמבן שם משהו מבחינת חיבור המחשב שלך לרשת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.