עבור לתוכן

מדריך:מה זה HDR? מה ההבדלים בין Shader Model ים השונים?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יש תמונות! זה מה שמסביר! המטרה היא לא לדעת את זה ברמה הכי גבוהה, אלא פשוט להבין את העיקר...

לפחות המידע יותר מעמיק ממה שיש לך להציע...

• תגובות 102
  • צפיות 17.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

::)

בהתחשב שאתה מטעה את כל מי שקורה את אוסף השטויות הזה, ולא מספק שום מידע רלוונטי חוץ מPR Bulshit.

שום מידע עדיף.

פורסם

DOGMA לפי הידע שלך אני מנחש שאתה כבר לומד בטכניון כמה שנים טובות

אתה איש בעל ידע רב מאוד אבל זה לא אומר שאתה צריך להתנהג כמו ילד קטן ולהתנשא בצורה מגעילה כל כך

במקום כל הזמן לריב עם משתמשים באמת היה עדיף שתנמק למה הם טעו ותסביר או שאם לא בא לך אז פשוט לא להגיב

פורסם
  • מחבר

יאללה נמאס לי ממך... אמרתי כבר את שלי... אתה רק מראה עד כמה אתה טיפש - אומר לי שאין שום מידע רלוונטי בזמן שלא יכול להסביר מה בדיוק לא בסדר...

יש לך משהו להוסיף למידע? תוסיף וככה כולנו נלמד... אם אתה לא רוצה להוסיף כלום, אל תגיב פה בכלל...

פורסם

אם אנשים רוצים לעשות מדריך לכאורה יש מספיק חומר בנושא, כאשר נותנים כמה לינקים ללא שום הקשר שבמקרה הטוב הם לא מדוייקים ובמקרה הרע מלאים בשטויות. ומסבירים את אוסף ההבלים הזה עם תמונות שאין להם שום ערך אינפורמטיבי חוץ מעניין פרסומי, לא מציגים שום דבר חוץ מהטעיה נוספת של קהל שכבר מבולבל מעל ומעבר.

עדיף לא לדעת כלום מאשר להיות מלאים "במידע" שגוי, מוטעה, ומטעה - בעליל.

פורסם

אם אנשים רוצים לעשות מדריך לכאורה יש מספיק חומר בנושא, כאשר נותנים כמה לינקים ללא שום הקשר שבמקרה הטוב הם לא מדוייקים ובמקרה הרע מלאים בשטויות. ומסבירים את אוסף ההבלים הזה עם תמונות שאין להם שום ערך אינפורמטיבי חוץ מעניין פרסומי, לא מציגים שום דבר חוץ מהטעיה נוספת של קהל שכבר מבולבל מעל ומעבר.

עדיף לא לדעת כלום מאשר להיות מלאים "במידע" שגוי, מוטעה, ומטעה - בעליל.

שקל?

אם אתה כזה גאון, וכולנו יודעים שידע בנושא לא חסר לך, אז למה שלא תעשה משהו מועיל במקום לבלבל לכולנו פה תשכל?

שמע, אם אתה רוצה לעזור אז תן לנו בראש עם הסברים מעמיקים וטובים שלא נהיה מבולבלים, ואם לא בא לך אז דיי להספים...

פורסם

דוגמה אתה פוץ

פורסם
  • מחבר

למה במדריך שלכם כתבתם ש-X800 GTO לא תומך בHDR ו-SM3 ופה הוא כן תומך בהם

נ.ב

תודה על ההסבר ראול עכשיו הבנתי את ההבדל (הבדל גדול...)

לא ראיתי אותך בהתחלה...

הטעות היא במדריך של הכרטיסים המומלצים... עובר לטיפול :)

פורסם

שקל? :lol:

אם אתה כזה גאון, וכולנו יודעים שידע בנושא לא חסר לך, אז למה שלא תעשה משהו מועיל במקום לבלבל לכולנו פה תשכל?

שמע, אם אתה רוצה לעזור אז תן לנו בראש עם הסברים מעמיקים וטובים שלא נהיה מבולבלים, ואם לא בא לך אז דיי להספים...

חחח אתה כזה מצחיק חבר ...

דוגמא שומר את הידע לעצמו שיהנה מה אכפת לכם ? שיתלהב כמה שבה לו הרי בשביל זה הוא פה ...לא ממש בשביל לעזור איך שזה נראה לצערי...

אני גם ביקשתי ממנו עזרה לא מעט ולא ממש קיבלתי :-\

כנראה שאין לו זמן או עסוק הרבה, חבל ...

בכל אופן המדריך שבאתר מאוד בעייתי מאחר והוא בשליטת RAUL אין ל 3DGOD או לי או לאוריפ דרך לשנות שם כלום

ו X800 GTO לא תומך SM3 ו HDR

http://www.rage3d.com/reviews/video/sapphirex800gto2/index.php?p=8

אם היה תומך הכרטיס היה מקבל בחירת העורכים :)

פורסם

חחח אתה כזה מצחיק חבר ...

דוגמא שומר את הידע לעצמו שיהנה מה אכפת לכם ? שיתלהב כמה שבה לו הרי בשביל זה הוא פה ...לא ממש בשביל לעזור איך שזה נראה לצערי...

אני גם ביקשתי ממנו עזרה לא מעט ולא ממש קיבלתי :-\

כנראה שאין לו זמן או עסוק הרבה, חבל ...

בכל אופן המדריך שבאתר מאוד בעייתי מאחר והוא בשליטת RAUL אין ל 3DGOD או לי או לאוריפ דרך לשנות שם כלום

ו X800 GTO לא תומך SM3 ו HDR

http://www.rage3d.com/reviews/video/sapphirex800gto2/index.php?p=8

אם היה תומך הכרטיס היה מקבל בחירת העורכים :)

זה שהוא "גאון" לא אומר שמותר לו לרדת על אנשים שהשקיעו את זמנם במדריך שכזה... גם אם הוא לא הכי מועיל בעולם זה יותר ממה שהוא עשה...

פורסם

זהו שהוא לא "גאון" כפי שאתה מגדיר אותו ::)

גיבוב של שטויות מרחבי הרשת שהוא מציג פה עם בלבולים לרוב בתוספת מסכת בלבולי מח. תן לי שבועיים.............

שחצן וטיפש - אי אפשר שלא לאהוב את הטיפוס ::)

פורסם

:lol:

גם אני אמרתי פעם ככה עליו ...

אבל נראה שיש לו מושג מה הוא מדבר

לפחות ככה הוא חושב וכשהוא רוצה הוא מוכיח את זה גם :)

פורסם

הרגע ישבתי לקרוא את כל האשכול

אנשים סותרים את עצמם פה מליון ורבע פעם X_X לדעתי צריך למחוק את כל התגובות מהאשכול,ופשוט לפרט יותר במדריך |: נהיה פה בלאגן עצום

פורסם

תיקח כדור הרגעה נראה לי הראש שלך מסתובב :jump1: אחרי שקראתה הכל :lol:

בכל אופן הקפיצו תמדריך, וזה היה מיותר אני חושב :)

X800 GTO תומך SM3 :sleep:

פורסם
  • מחבר

לפני שהדיון ינעל...:

הרגע ישבתי לקרוא את כל האשכול

אנשים סותרים את עצמם פה מליון ורבע פעם X_X לדעתי צריך למחוק את כל התגובות מהאשכול,ופשוט לפרט יותר במדריך |: נהיה פה בלאגן עצום

הסתירה היא בזה שאנחנו לא יכולים להחליט אם כרטיסי X*** תומכים ב HDR או לא...

נדב ( TEATIME) טוען שהכרטיסים תומכים ב HDR מכיוון שהם תומכים ב SM2B (כמו שהוא אומר, כל כרטיס התומך בSM2B ומעלה, תומך ב HDR באופן מלא).

ו X*** תומכים רק עד SM2B.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים