עבור לתוכן

אוברקלוק לפרסקוט 2.8 !!! כיצד לשנות תזמונים לזכרונות...?

Featured Replies

פורסם

אוקי, ביצעתי אוברקלוק... כרגע המעבד על 3.23Ghz ... חום : 48 מנוחה, 60-62 במאמץ.. כפי שהבנתי זה נורמלי למעבד. עכשיו נגיע לזכרונות.

הפעלתי אותם כך שיישארו בטווח 1:1 מול המעבד, לכן באס הזכרונות עלה גם כן ל 230 ומשהו... ולכן הם פועלים על כ 460 Mhz בדיואל...

שמתי עליהם סינקים לזכרונות של טרמלטייק:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_1148&products_id=10280

השאלה שלי היא כזאת: האם אני יכול לשנות את התזמונים של הזכרונות...? אם כן איך? ועד כמה כביכול...? ידוע לי שהזכרונות הם יחסית טובים... אז אני מקווה שהרבה...... :P

אלה הזכרונות יש לי 2 כאלה שפועלים בדיואל : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1351&products_id=7930

פורסם

הוא יציב לך עכשיו <?!

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לא ענית לי על השאלה...

סתכל למעלה מה השאלה המרכזית שלי....... תודה.

פורסם

כדי שנוכל לעזור לך תגיד לנו מההתיזמונים שלהם עכשיו...

לפי CPU-Z...

כמו בתמונה למטה..

וכדי לשנות..(התמונה השניה) אתה משנה את התיזמונים (המספרים..) וזהו..אבל עדיף לא לשנות אם הם יציבים..

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

חח רשמתי ורשמתי ושכחתי לכתוב תזמונים... כרגע:

2.5-4-4-8

עריכה: שכחתי להוסיף:

230.5Mhz

פורסם

אני לא יודע איזה לוח אם יש לך, אז אני לא ממש יכול לעזור לך...

מה שכן, יש לי זכרונות כמו שלך, והם עושים 2.5-4-3-7 ב-2.8V, ב-245mhz ב-DUAL CHANNEL

כרגע יציב ואם הכל ילך כשורה, זה צפוי להתהדק עוד יותר =)

פורסם
  • מחבר

לכל אלה שלא רואים את המפרט.. הוא כתוב למטה... ימצחיקים...

P4 2.8E@3.2

Gigabyte GA-8IPE1000 rev.4 865pe chipset

Leadtek 6200@6600GT almost :D

2X512 Twinmos cl 2.5

W.D 40GB

לגבי זה:

אני לא יודע איזה לוח אם יש לך, אז אני לא ממש יכול לעזור לך...

מה שכן, יש לי זכרונות כמו שלך, והם עושים 2.5-4-3-7 ב-2.8V, ב-245mhz ב-DUAL CHANNEL

כרגע יציב ואם הכל ילך כשורה, זה צפוי להתהדק עוד יותר =)

איך אני משנה ככה את התזמונים לזכרונות.. ויש לי סינקים בנוסף, תראה איזה הלינק למעלה... ועד כמה אני יוכל!!??!!?

פורסם

כל עוד הוא יציב אתה לא צריך לשחק בזכרונות...

ואני מזהיר אותך הם יכולים לאהרס לך עם משחק בתיזמונים !!

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני רוצה בכל זאת...... אז איך אני עושה כי לא מצאתי בביוס אפשרות כזאת.. יש אפשרות תוכנתית?

פורסם

תחפש בלשוניות את המסך שדומה לזה שנתתי בתמונה..חייב להיות..

פורסם

תלחץ CTRL+F1 ולך ותופיע לך לשונית חדשה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי... שיניתי.. לתזמון אמנם המקורי של הזכרון, אבל לא היה יציב עשה ריסטרטים... זה על 230 באס... מה הבעיה...??

שלא נדבר על הניסיון הראשון ששיניתי מ 2.5-4-4-8 ל 2.5-3-3-6.... הייתי צריך להוציא ולהחזיר תבטרייה...

בעיקרון החזרתי הכל לקדמותו, פועל כמו שצריך.. אני אוהב לנסות דברים כל עוד יש דרך חזרה.. והייתה, אבל למה היכולות כל כך נמוכות?

באוברקלוק עצמו עשיתי שהוא יהיה ביחס 1:1 לבאס המעבד... ז"א הזכרון כרגע על 230... אז מה יכולה להיות הבעיה.. אם כן איך לשנות ואת מה לתקן.. או לפחות לנסות.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים