פורסם 2006 בינואר 2619 שנים בקרוב מגיע אליי המחשב החדש 3800+ dual core של amd וכרטיס מסך forsa 7800GT ו 512x2 twinmos עכשיו קניתי גם מאורר goldan orb 2 למעבד.. השאלה שלי אם כדאי לי לעשות לאיזה שהוא רכיב איזה אובר קלוקינג? ואיך לעזאזאל אני עושה את זה אם אני ירצה לעשות על המחשב החדש או הישן שייש לי.. איזה תוכנה צריך משהו יכול להסביר לי? על כל הדברים בערך שאני יהיה בעניינים.. תודה לעוזרים
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים בקשר לתוכנות לא צריך תוכנות אתה עושה את זה דרך הביוס מעלה את הבאס ואתה צריך לעשות אחרי בדיקת יציבות ולבדוק טמפרטורות ושיהיה אוורור טוב למחשב על המעבד ולא לעשות אובר לזכרונות כי זה מגביל מאוד
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים לא ענו לך על זה בגיימר? ??? ??? אתה לא צריך שום OC יש לך חלקים לדעתי ממש ממש מספיקים אם אתה רוצה לדפוק אחריות ישר תהנה.
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים חבל לעשות OC למפרט כזה, דבר איתנו עוד שנה שהאחריות תגמר ואנחנו נגיד לך מה לעשות !! ! תעשה על הישן כמו שאמרת...
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים באמת לא כדי לעשות OC למחשב כזה תחכה שנה אולי פחות אם לא תהיה לך סבלנות וכשהוא יזוז יותר לאט אז נתחיל " לכייף " "איך עושים OC?" אני לא מאמין שרציתי לעשות OC למערכת כזאת בלי לדעת כלום הייתה דופק את המחשב וזהו תקרא יש מדריכים באתר ותמיד יש[tt]GOOGLE[/tt]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.