עבור לתוכן

החמאס זכה בבחירות

Featured Replies

פורסם

אל תשכח שאיראן בעצמה מוקפת מכל הכיוונים

בעיראק ובאפגניסטן יש כוחות אמריקאים

בטורקיה יש כוחות אמריקאים וטייסות ישראליות

לפי דעתי בוש, במהלך אחרון של השלטון שלו ייכנס גם באיראנים

• תגובות 393
  • צפיות 32.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מצב מלחמה תמיד עוזר לפניי בחירות...

פורסם

בוש לא יכול להיבחר לעוד כהונה... זאת הכהונה האחרונה שלו... לפי חוקי אהר"ב נשיא לא יכול להיבחר ליותר משני כהונות (לא יודע אם זה משנה אם זה ברצף או לא אבל בכל מקרה הוא לא יכול להיבחר לעוד כהונה...)

פורסם

אבל מפלגות כן יכולות להישאר בשלטון :smile1:

חוץ מזה, לא דיברתי על ארה"ב...

פורסם

בוש לא יכול להיבחר לעוד כהונה... זאת הכהונה האחרונה שלו... לפי חוקי אהר"ב נשיא לא יכול להיבחר ליותר משני כהונות (לא יודע אם זה משנה אם זה ברצף או לא אבל בכל מקרה הוא לא יכול להיבחר לעוד כהונה...)

מה-אתה-אומר ::)

ובכל זאת הוא רוצה שהרפובליקנים ימשיכו לשלוט והוא גם לא ממש רוצה להיזכר בהיסטוריה בתור הנשיא הגרוע ביותר

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3207175,00.html

אולמרט: "ישראל לא תנהל כל משא ומתן עם ממשל פלסטיני כאשר חלק ממנו הוא ארגון טרור מזויין הקורא להשמדתה"

ובכל זאת הוא רוצה שהרפובליקנים ימשיכו לשלוט

אני לא בטוח שהוא עד כדי כך חכם... ובהתחשב בזה שלא כל כך אוהבים את המלחמה בעירק באהר"ב לא הייתי חושב שמלחמה נוספת תשפיע עליהם לטובה... (שלוש מלחמות בקצת פחות משני קדנציות? מה זה אמור להיות משחק צוללות?)

הוא גם לא ממש רוצה להיזכר בהיסטוריה בתור הנשיא הגרוע ביותר

it`s too* late for that...

*תיקנתי :)

פורסם

too late

ומבחינה היסטורית הוא ממש לא הנשיא הגרוע בהיסטוריה

הוא אמנם לא ממש פופולארי אבל תתאר לעצמך מה היה קורה אילו הוא לא היה נכנס בטאליבן

פורסם
  • מחבר

אבל תתאר לעצמך מה היה קורה אילו הוא לא היה נכנס בטאליבן

מה, לא מגיבה לפעולות טרור? בערך כמו שממשלת ישראל הנוכחית עשתה, ועושה ?

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3207175,00.html

אולמרט: "ישראל לא תנהל כל משא ומתן עם ממשל פלסטיני כאשר חלק ממנו הוא ארגון טרור מזויין הקורא להשמדתה"

עכשיו שהוא אמר את זה אני אבחר בו בראש שקט ובלב חסר דאגות.

אני רק מקווה שבסוף לא נישאר עם תולעת חסרת עמוד שדרה במקום ראש ממשלה... :badhairday: [סמיילי אדיר, אני ממליץ לכולם להשתמש בו לפחות 3 פעמים ביום]

פורסם
  • מחבר

אולמרט גם אמר במפורש שהוא יבצע בריחה חד-צדדית מכל רצועת הבטחון של מדינת ישראל, כולל חלוקת ירושליים..

פורסם

יש! :yelclap:

מה עם תל אביב? וחיפה?

יש שם הרבה זיהום אויר, לדעתי אפשר למסור גם אותן...

פורסם

את תל אביב כן

אבל שישאיר לפחות את רמת אביב

פורסם

אני לא מבין איך זה שבסקר שבוצע אחרי פרסום תוצאות הבחירות ברשות הפלשתינית, "קדימה" עדיין מקבלת 44 מנדטים. :nixweiss:

:badhairday: :badhairday: :badhairday:

פורסם

"ישראל היא ביתנו"-ליברמן לשלטון.

פורסם

זה רק מראה לעולם מה קורה שמביאים למוסלמים דמוקרטיה, כמובן שהעולם ישאר אדיש והם ימציאו תירוצים בשביל שאנחנו נדבר עם החמאס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים