פורסם 2006 בינואר 2119 שנים זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום אז תתקנו אותי אם אני עושה טעיות ודברים אסורים,עכשיו השאלה שלי אליכם יש לי מעבד אינטל 3ghz פרסקוט ורציתי לשאול אם 45 מעלות במצב מנוחה ו60 מעלות במאמץ(100%) אחרי הרבה זמן!! האם אלו טמפרטורות נורמליות?תודה מראש לכל העוזרים
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים mor_anter - אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום. 2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת. את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור להודעה הראשונה שלך. תודה.
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים מחבר המעבד לא בסכנה??ועוד דבר אתה יודע את הטמפרטורות הסבירות למעבד הזה במצב מנוחה עם קירור סטוק?!
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים אחי יש לי אותו מעבד כמו שלך ואני זוכר שעם קירור הסטוק הייתי מגיע ל68-70 מעלות במאמץ... זה דיי נורמלי לפרסקוט...
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים תאמת זה לא הכי נורמלי אבל זה יכול להיותאני עם הפרסקוט שלי עם קירור סטוק על 39 מנוחה53 מאמץ
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים תאמת זה לא הכי נורמלי אבל זה יכול להיות אני עם הפרסקוט שלי עם קירור סטוק על 39 מנוחה 53 מאמץ בטח יש לך אחלה סירקולציה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.