עבור לתוכן

בעייה ב-Explorer 6

Featured Replies

פורסם

שלום לכל המלומדים!

אולי מישהו יודע ויכול לעזור:

אני לא יכול לפתוח חלונות נוספים באקספלורר(למעט החלון הראשון). ברגע שאני פותח חלון נוסף, הוא בעצם מחליף את הקודם ולא מתווסף אליו. דבר נוסף הוא, שלא ניתן להשתמש בכפתור Back. ניסיתי כבר הכל אך אין פתרון!! מה לעשות?!

תודה, איתן

פורסם

כי בIE אין אפשרות כרגע של טאבים פתיחת מספר חלונות על אותו דפדפן לעומת ה FF אני חושב שהוציאו עידכון של טאבים ב IE7 זה יהיה על בטוחבנוף הכפותר "BACK" שלא פועל אצליך זה יכול להיות ממספר רב של סיבות יכול להיות שהוא פגום דפוק או שזה נחשב כקיצור דרך כמו הבחלק מהמקלדות שיש את "MY COMPUTER, או ,INTERNET" צריך לבדוק את זה אתה בטוח שהוא תקין?

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון לכל ש-Back לא מאופשר בדפדפן ולא במקלדת.

לגבי פתיחת דפים נוספים-פשוט כל פעם שאתה לוחץ על האייקון של הקספלורר, הוא פותח דף חדש על הדף הקודם(דורס אותו בעצם).

גם אם עושים Ctrl+N הבעייה לא נפתרת(שיבוט של אותו דף, כך שיהיו שניים זהים בשני חלונות).

פורסם

כי בIE אין אפשרות כרגע של טאבים פתיחת מספר חלונות על אותו דפדפן לעומת ה FF אני חושב שהוציאו עידכון של טאבים ב IE7 זה יהיה על בטוח

יש אפשרות לטאבים בIE במידה ומתקינים את msn search או toolbar (לא זוכר את השם המדויק).

פורסם

עדיף לך להתקין FIRE FOX הוא יותר מהיר מניסון ותופס פחות משאבים ועם טאבים...

נכון שיש דברים שהוא לא תומך בהם כמו אתרים שלא נכתבו לפי התקנים בשביל זה תוכל להשתמש ב IE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים