פורסם 2006 בינואר 2019 שנים אני רוצה להקליט שיר הכי פשוט בעולםקצב עם Fruity loopsועליו כמה רצועות קול מהמיקרופוןואולי גם גיטרה בline inתעזרו לי בבקשה למצואא. תוכנה להקלטה עם המקרופון (בנתיים מצאתי רק את all sound recorder XP - זו תוכנה טובה?)ב. תוכנה שתאפשר הדבקה של כמה קבצי קול ביחד - אחד על השניג. תוכנה להקלטה מ Line in
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים אני יודע שלגיטרה יש תוכנה שאתה יכול להקליט דרכה אם יש לך גיטרה חשמלית בבית דברים עצבניים זה ממש מולטי אפקט במחשב ומדמה לך כל מגבר אנושי אבל אני לא עדיין מוסמך בה : native instrumental guitar rigg 2 ככה אם אני לא טועה fruity צריכה להיות תוכנה טובה אם אתה יודע להשתמש אבל יש לך cubase שזו תוכנה הכי כמעט מקצועית שקיימת
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים מחבר וואו...משוגע...יש לי מולטי ויש לי מגבר ואני יוכוללחבר אחלה - עכשיו אני פשוט צריך תוכנה/ות שמקליטות mic, line inממש לא מקצועי...futiy loops זה סבבה לי לקצבים - אבל בנתיים אני רק לומג להשתמש בה - אפשר לשלב כמה קטעים ביחד ליצירת שיר?נו... כמו אי-ג'י כזה אבל עם הקלטות שלי ...cubase היא תוכנה "חצי מקצועית" זה נכון - ואני משתמש בה לדברים רצינים באולפן שבו ני מתלמדאבל אני צריך משהו פשוט שאפשר להפעיל על מחשב חלש והכי בפשטות שאפשר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.