עבור לתוכן

אני חייב מאוורר חדש למחשב, איזה לקחת?

Featured Replies

פורסם

אוקיי, אז ככה זה הולך: :jump:

יש לי מעבד אינטל P4 שהמאוורר שלו לא הכי טוב, הוא מתאמץ יותר מדי גם כשלא צריך ולכן גם משמיע רעשים חזקים מדי וזה מעצבן.

לכן אני רוצה לקנות מאוורר חדש למעבד, אז על איזה אתם ממליצים, אל תשכחו שאני צריך מאוורר חזק מאוד שלא ישאיר את המחשב שלי חם בשום מצב, כי יש לי מחשב תותך ואני מפעיל משחקים כבדים ברמות כמו FEAR, ושכמובן לא ירעיש ושיהיה שקט במיוחד ( אל תשאלו אותי באיזה תקציב כי אני לא מבין ), ואל תשכחו להביא לי קישורים למאווררים אם אפשר :xyxthumbs:.

עוד דבר אחד... כשאני אקנה את המאוורר הזה, האים עליי להחליף אותו בישן ולזרוק את הישן או.... להוסיף אותו ולהשאיר את הישן ( אם זה אפשרי בכלל )

אבל אל תשכחו שאני לא רוצה שהוא ירעיש, כי אם אני אשאיר את המאוורר הישן והוא עדין ירעיש אז בעצם כמעט ולא עשיתי כלום.

ודבר אחרון: חיפשתי בפנדה מאווררים וראיתי שמה "גריז טרמי", מה זה בכלל? מה זה עושה? ועד כמה זה חשוב וחיוני למחשב? וגם ראיתי מן ראשים למאווררים ( שנראה לי קוראים להם GRILL), מה הם עושים?ועד כמה הם חשובים וחיוניים למחשב?

נ.ב

חשוב לזכור שהמארז שלי סגור, אטום ולא שקוף אז אני לא צריך משהוא זוהר או יפה יותר, רק איכותי וטוב יותר.

טוב אז תודה רבה :yelclap:

פורסם

לך על ה-Big Typhoon...

http://www.thermaltake.com/product/cooler/retail/cl-p0114/cl-p0114.asp

שקט, חזק ביצועים מעולים...

גזיר טרמי, הוא חומר ששמים בין המעבד להיטסינק, שזה משטח הנחושת של הקירור כדי להעביר חום בצורה יעילה יותר...

את המאורר אתה מחליף לגמרי ככה שעם הישן תעשה מה בראש שלך...

תתחדש...

:xyxthumbs:

פורסם

מי שלא עושה OC לא צריך את הביג טייפון.

נכון, קירור מעולה, אבל גם קירור כמו זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3036,

יעשה את העבודה מצויין בחצי כסף. כשהמעבד בסטוק ובמאמץ של 50% (זה המצב בד"כ...עד 50%),

יש הבדל של מעלות בודדות בין שני הקירורים.

פורסם

ומאיפה אתה יודע שיש לו סוקט 775 ?!

הרי זה ברור שהוא יעשה OC מתישהו...

ומעלות בודדות אמרת ?!

5-10 מעלות זה בודדות ?!

פורסם

אם אתה רוצה פתרון שקט לך על הזלמן 7000 (CU/ALCU)

פורסם

ומאיפה אתה יודע שיש לו סוקט 775 ?!

הרי זה ברור שהוא יעשה OC מתישהו...

ומעלות בודדות אמרת ?!

5-10 מעלות זה בודדות ?!

רוב המעבדי פנטיום 4 הם בסוקט 775 (אני יודע שיש גם ב-478, אם זה המקרה שייתן יותר פרטים ונמצא לו אחד שמתאים).

בכל אופן אל תשלחו אנשים לבזבז כסף מיותר אם אין רצונם ב OC.

פורסם

בלי שום קשר, אם היה לי 3000 שקל הייתי קונה קירור גז גם אם אני לא עושה OC זה להאריך את חיי המעבד ולשמור על מחשב יציב וסוחב...

אבל הBig Typhoon שמחירו לא כל כך יקר מומלץ לכל מי שאוהב את המחשב שלו אפילו הקרים ביניהם..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים