פורסם 2006 בינואר 1419 שנים אני עד היום משחק ברשת ב RED ALERT 2C&C , , אבל ה AOE3 הוא אסטרטגיה 3D , ולא ממש נוח , כמו כל המשחקים החדשיםשיוצאים היום , , יש למישהו המלצה על משחקים דומים ? וטובים ?...כמו RED ALERT 2 \ כי לצערי כבר לא ייצאו משחקים בסגנון הזה מבחינת גרפיקה ..תודה
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים יש את Generals והתוספת שלו Zero Hour....גם אני מחכה שיצאו עוד משחקים בסגנון שלהם, בלי כל החיות והאבירים.....
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים אחי אתה מיושןןןןברור שיש יש את ההמשך של red alert 2שזה יורי נוקםיש את Generals ואת ההרחבהויצא Act Of War זה הכי חדש ולפי דעתי הכי יפהאבל אין כמו tiberian sun
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים יש את AOW שדיי זהה להם מבחינת משחקיות.. אבל אם אתה מחפש גראפיקת דו מימד לצערי מזלך דל, במירוץ לתאוות העיניים משחקי האסטרטגיה איבדו את הקסם של דו ממיד.
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים לא רוצה להתלהב אבל יש לי את הבטא של AOW ה HIGH TREASONמה מהיש לך את הבטא של המשחק החדש שיוצא?יענו היותר חדש מDirecr Affect?
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים יש מצב שאני סוטה מהדיון, אבל יש מישהו שרוצה לשחק ZH או גנרלז רגיל (עדיף ZH) , אחד על אחד ? (גם אם יש לכם "עותק" של המשחק, זה אפשרי לשחק אחד על אחד) דברו איתי בפרטי בבקשה. נ.ב. אין על RA1, הייתי מקום רביעי בשרתים של WESTWOOD בזמנו, בחיבור DIALUP באמת חבל שלא עושים משחקים כאלה יותר ומתי ייצא כבר STARCRAFT 3
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים אתם יכולים יותר לפרט על Act Of War ואם הוא כבר "זמין"המשחקיות דומה לשאר הסידרה?
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים כן כן נרשמתי לבטא וקיבלתי אותו אחלה משחק יש מספר שיפורים אבל זה הבטא הראשון שיפורים קטנים אבל מה שכן אפשר לבנות ספינות באסה שרק עכשיו אבל אחלה משחק ממש מעט באגים אין עליו מה מה יש לך את הבטא של המשחק החדש שיוצא? יענו היותר חדש מDirecr Affect? ומה זה מה שרשמתה?
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים אתם יכולים יותר לפרט על Act Of War ואם הוא כבר "זמין"המשחקיות דומה לשאר הסידרה?http://il.atari.com/index.php?pg=product&id=63
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים כן כן נרשמתי לבטא וקיבלתי אותו אחלה משחק יש מספר שיפורים אבל זה הבטא הראשון שיפורים קטנים אבל מה שכן אפשר לבנות ספינות באסה שרק עכשיו אבל אחלה משחק ממש מעט באגים אין עליו ומה זה מה שרשמתה? בטא של איזה משחק ? :\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.