עבור לתוכן

THUNDERBIRD 1.5 סופי שוחרר !!!

Featured Replies

פורסם

http://getthunderbird.com/

המחליף האולטמטיבי של OUTLOOK EXPRESS ? לאחר שאחיו הגדול, FIREFOX 1.5 יצא לפני כמה שבועות, סוף סוף הצטרף ויצא גם TBIRD 1.5 הסופי. עוד לא ניסתי אותו, אבל בקרוב ננסה (נראה מבטיח).

• תגובות 55
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה לגבי WebMail עבור Thunderbird 1.5?

פורסם
  • מחבר

יכולת להמשיך את הדיון הזה ספציפית שם, זה לא קשור.. בכל מקרה, נסה לחפש בגוגל, אולי יצא גרסת פיתוח שתואמת ואם לא חכה כמה ימים...

פורסם

סבבה תודה :yelclap:

גרררררר, עדיין אי אפשר לגרור אימיילים מהTB לתיקייה בדיסק הקשיח :bash:

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה :yelclap:

גרררררר, עדיין אי אפשר לגרור אימיילים מהTB לתיקייה בדיסק הקשיח :bash:

בטוח שיש פתרון, נסה לשאול בפורומים של MOZILLA ישראל.

פורסם

שלום.

התקנתי את ה-THUNDERBIRD החדש ועדכנתי את ה-BIDI החדש, שעושה תמיכה בכיוון מימין לשמאל.

התמיכה הזאת פועלת סבבה, אלא אם כן אני מוסיף איזה סמיילי, ואז הכל משתגע. כמו כן אם אני עושה שגיעת כתיב, אז הקו האדום גם הולך לטייל ולא נמצא מתחת למילה שהוא אמור להיות.

מישהו נתקל בבעיה ויש לו פתרון לכך?

תודה לעוזרים.

פורסם
  • מחבר

כשאתה מתקין את 1.5 הוא מעדכן את זה לגרסאות תומכות שלא מופיעות עדיין באתר. (אם כי לא בדקתי את זה עדיין).

פורסם

הישור לימין עובד?

פורסם

כשאתה מתקין את 1.5 הוא מעדכן את זה לגרסאות תומכות שלא מופיעות עדיין באתר. (אם כי לא בדקתי את זה עדיין).

לא הבנתי. :nixweiss:

אני אמור לא להתקין את 1.5, אלא להתקין את 1.0.6 ואת התוסף האמור, ורק אז לעדכן ל-1.5, ואז הוא יעדכן גם את התוספים שמותאמים ל-1.0.6?

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי. :nixweiss:

אני אמור לא להתקין את 1.5, אלא להתקין את 1.0.6 ואת התוסף האמור, ורק אז לעדכן ל-1.5, ואז הוא יעדכן גם את התוספים שמותאמים ל-1.0.6?

אני עדכני מ 1.0.6 (שהיה לו את הישן) והוא עדכן לחדש.אני מניח שאתה יכול להתקין את החדשות מפה:

download.mozdev.org/webmail/

פורסם

יש פה מישהו שיצא לו להשתמש ב אווטלוק 2003, ובגם ב TB , ויש לו השגות לגבי מה יותר טוב ?

אני משתמש כבד במייל, יש לי 3 חשבונות POP, 3 הוטמיילים ואחד IMAP מוגדרים כרגע באווטלוק 2003

מבחינתי אווטלוק 2003 היא סביבת עבודה ברמה מצויינת למייל, כולל סינון דואר זבל, הגדרת כללים מאוד אינטואיטיבית

ובכלל, אני מוצא שם את כל מה שאני צריך (לא יכול לחשוב עכשיו על פירוט), מאקרואים שאפשר להתאים אישית ולכתוב לבד, ולבנות להם כפתורים שיוטמעו בתוכנה וכו'

ובכלל זה, לוח שנה ויומן פגישות שמאוד מלאים ומאוד נוחים לעבודה שוטפת ולארגון.

האם יש פה מישהו שעבד ב 2003 והחליט שה TB יותר טוב לאחר שניסה אותו ?

אני מניח שהוא לא בא עם קלנדר משלו, ובטח יש קלנדר של מוזילה, אני זוכר שקראתי על זה איפשהו..

פורסם

אני עדכני מ 1.0.6 (שהיה לו את הישן) והוא עדכן לחדש.אני מניח שאתה יכול להתקין את החדשות מפה:

download.mozdev.org/webmail/

תודה, אני אנסה את זה.

פורסם

התכונה תפעל לי גם אם אין לי FIREFOX ?

יש לי EXPLORER

פורסם

כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים