פורסם 2006 בינואר 1219 שנים יש לי קובץ PDF של אקרובט... שאני צריך להעתיק משם משהו...אכשיו, זה דיי ערוך כך שלכתוב את זה הרבה זמן...יש אפשרות כזאת?
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים הייאמורה להיות אפשרות כזאת, צריך להיות מין אייקון של T או משהו דומה שיאפשר לך לסמן את הטקסט בו אתה מעוניין אחר כך תעשה copy ותדביק את זה איפה שאתה צריך.אני אישית לא אוהב את ACROBAT READER היא תוכנה מסורבלת לדעתי אני משתמש בתוכנה אחרת לעיסוק עם PDF Foxit Readerאם אתה מעוניין לנסות פשוט תוריד אותה , תפתח את הקובץ (הקובץ היורד הוא בפורמט ZIP) וזהו , התוכנה לא דורשת התקנה פשוט תפעיל את הקובץ וזהו.בתוכנה הזאת יש את האפשרות לעשות את מה שאתה מחפש (אני מאמין שגם בACROBAT READER) .
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים יכול להיות שהטקסט שנמצא בקובץ הוא בעצם תמונה, ואז אי אפשר להעתיק (צריך להשתמש ב-OCR).
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים מחבר הטקסט הוא לא תמונה...זה מסמן לי את הכתב...אבל לא רוצה להעתיק משום מה...מה זה OCR ?
פורסם 2006 במרץ 619 שנים ייתכן שהמסמך מוגן ותצטרך להסיר את ההגנה לפני שתוכל להשתמש בכלי עריכה. נסה למצוא תחת SECURITY האם המסמך אכן מוגן.
פורסם 2006 במרץ 619 שנים תשובה לא לשאלהאין אפשרות כלל באקרובט 5 6 ללכוד את הטקסט או הגרפיקהצלחתי בסוף רק על ידי גירסה 3 אבל לא פותחת את כל הקבציםשם יש כפתור כלים המאפשר ללכוד לCLIP את הגרפיק או הטקסט
פורסם 2006 במרץ 719 שנים אתה יודע שהגירסה העדכנית היא 7 ?אתה יכול לשלוח לי דף אחד או דוגמה ? (blue_core@yahoo.com)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.