עבור לתוכן

עזרה עם בנית רשת או משהו כזה

Featured Replies

פורסם

בדיוק קניתי מחשב חדש עכשיו מפריע לי שכל פעם שאני עושה ripping ל dvd המחשב שלי משותק. אז מישהו הציע לי שאני אחבר למחשב הראשי שלי עוד כמה מחשבים שאני לא משתמש בהם ואני יעביר את העבודות האילו אליהם.

אפשר השסר או מדריך על איל לעשות את זה והאם זה אפשרי?

תודה רבה

פורסם

מה זה משנה? כל מחשב שתריץ בו DVD RIP יהיה ממש עמוס, אלא אם הוא ממש ממש חזק. מה זה קשור בכלל לרשתות?

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לשלוט במחשב השני מהמחשב הראשי שלו ולתת לו לעשות את כל העבודה השחורה בזמן שאני משחר או גולש באינטרנט במחשב הראשי ולכן אני צריך שיהיה בניבניהם רשת כלשהי. בקיצר אני רוצה לקבוע למחשב ובעתיד עוד כמה מחשבים לעשות ripping ושהם יטפלו בזה בזמן שהמחשב שלי ישאר פנוי

פורסם

אתה מתכוון למצב שבו אתה עובד על התוכנה במחשב אחד, ונותן פקודה לרינדור או לאיך שאתה לא מגדיר את זה (RIP) והפעולה נעשית ע"י ביזור ברשת

כלומר כמה מעבדים ביחד עובדים על רינדור של משימה אחת

זאת צורת העבודה באולפנים ובחברות גדולות ובאופן כללי במקומות שצריכים כח עיבוד רב

זה דורש תוכנות יעודיות שיש להן אפשרות לרינדור ברשת, ואתה צריך לדעת להגדיר את זה (ברייס, 3Dסטודיו, מאיה וכו', אולי גם בתוכנות עריכת וידאו כמו פרימייר)

אבל רשת צריכה להיות לך מראש

וגם התקנת רשת של התוכנה הספציפית בכל מחשב

בקיצור, זה די גדול עליך לפי דעתי וגם מאוד לא נחוץ לך, אם לזה התכוונת.

אם זה מציק לך שהמחשב שלך תפוס ועסוק , תריץ את ה RIP על מחשב אחר, אם גם ככה יש לך עוד מחשב בבית

אז הרי הוא בהישג יד, וזה לא שתצטרך כל כמה דקות לברר מה שלומו ברשת, נכון ? אל תהיה מפונק

לך ברגל, כמו בן אדם, עד למחשב ה"עבודה" , תן לו לעשות RIP ועזוב אותו בשקט ל6-8 שעות

ובמחשב הראשי תעשה מה שבא לך , בלי קשר.

אם בכל זאת אתה מתעקש שתהיה לך רשת ואפשרות שליטה במחשב אחד ממחשב אחר

אתה צריך תוכנה לשליטה מרחוק, ויש לך הרבה אפשורויות, כשהפשוטה מבין כולם היא remote desktop

שבאה עם כל WIN XP PRO.

וכמובן איך אפשר לא להזכיר את VNC או R-ADMIN ושאר התוכנות לשליטה מרחוק הידועות

בכל מקרה, בשביל לשלוט במחשב מרחוק אתה כמובן צריך רשת כלשהי...

שזה רק התשתית הפיזית (חיבור של כבל מוצלב בין שנני מחשבים והגדרת ICS כמו בסטיקי, או קניית נתב, אלו 2 הדרכים הנפוצות לבניית רשת ביתית)

שוב, אישית לא ממליץ לך על זה, כי גם ככה המחשב השני עסוק ותקוע בעבודה, אם תתחבר אליו מרחוק זה יהיה איטי ומסורבל (בחלון של השליטה מרחוק)

כאילו ישבת ממש מול המחשב, אז מה עשית פה בעצם ?

מקווה שעזרתי לך להגיע לידי החלטה או לפחות לסדר לך את המידע בראש, ככה שתדע מה לשאול בשלב הבא, "או משהו כזה"... ;)

פורסם
  • מחבר

רציתי להשתמש ביתר ממחשב אחד כדי שירוץ יותר מהר אבל בסוף נראה לי שאני ילך על remote desktop.

פורסם

מה שאתה מבקש זה ביזור של עבודה על רשת מחשבים.

ניתן לבצע את זה ב Linux לא ידוע לי ש XP יכול לבצע את זה.

אם אתה מעונין תקרא כאן: http://www.redhat.com/en_us/USA/home/solutions/clustersuite/

ואם לא בא לך ;D

פשוט תבצע את העבודה במחשב האחר או שתקנה איזה כפול ליבה חזק ודיסק נוסף רק למטלות האלה, נראה לי שגם הפתרון הזה "ישחרר" את המחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים