עבור לתוכן

O/C ל- Geforce 2 MX400 - שאלת newbie לגבי שינוי המהירויות...

Featured Replies

פורסם

עקבתי אחרי המדריכים ובדקתי בפורומים אבל יש לי בעיה קטנה עם הכרטיס של ספארקל...

בדף שינוי ה- clock frequencies, אחרי שאני מסמן את האפשרות שתרשה לי לשנות את המהירויות, הסליידים של המהירויות מתחילים לי מ-175Mhz ל- core (שזה בסדר, לפי מה שהבנתי), אבל הסלייד של מהירות הזכרון מתחיל מ-0 ונגמר ב-100 (בניגוד למה שראיתי באתרים אחרים...). האם אני יכול לסמוך על כך שכשהוא מראה 0 הוא מתכוון למהירות הרגילה? כשאני מנסה להעלות אותו ל-5 או 10 ולעשות test new settings הרזולוציה שלי משתנה למשהו קטנטן (הרבה פחות מהרזולוציה הכי נמוכה), המסך מיטשטש ורק restart או התקנה מחדש של הדרייברים פותרת את הבעיה.

אני משתמש ב- detonators 3.0.8.2 (הבעיה היתה קיימת אצלי גם בגרסאות קודמות), עם העדכון ל-registry שמאפשר הצגת הטאב של שינוי המהירויות.

למישהו יש מושג? (וסליחה על השאלה הדבילית... אבל אף פעם לא אהבתי להשתולל עם o/c...)

פורסם

עקבתי אחרי המדריכים ובדקתי בפורומים אבל יש לי בעיה קטנה עם הכרטיס של ספארקל...

בדף שינוי ה- clock frequencies, אחרי שאני מסמן את האפשרות שתרשה לי לשנות את המהירויות, הסליידים של המהירויות מתחילים לי מ-175Mhz ל- core (שזה בסדר, לפי מה שהבנתי), אבל הסלייד של מהירות הזכרון מתחיל מ-0 ונגמר ב-100 (בניגוד למה שראיתי באתרים אחרים...). האם אני יכול לסמוך על כך שכשהוא מראה 0 הוא מתכוון למהירות הרגילה? כשאני מנסה להעלות אותו ל-5 או 10 ולעשות test new settings הרזולוציה שלי משתנה למשהו קטנטן (הרבה פחות מהרזולוציה הכי נמוכה), המסך מיטשטש ורק restart או התקנה מחדש של הדרייברים פותרת את הבעיה.

אני משתמש ב- detonators 3.0.8.2 (הבעיה היתה קיימת אצלי גם בגרסאות קודמות), עם העדכון ל-registry שמאפשר הצגת הטאב של שינוי המהירויות.

למישהו יש מושג? (וסליחה על השאלה הדבילית... אבל אף פעם לא אהבתי להשתולל עם o/c...)

זו בעיה ידועה עם כמעט כל כרטיסי הGeforce 2 mx200/400 של חברות מוכרות, מפני שמהירות הזכרון בBIOS לא מוגדרת כמו שצריך ולכן לדרייבר של nvidia קשה לזהות את המהירות. אתה צריך להשתמש בתוכנת צד שלישי, זה הכל.

פורסם
  • מחבר

תודה, אני מניח שיש כאלה באתר (או קישורים לכאלה), ואני אנסה אותן.

פשוט הנחתי שהדרייבר של nvidia מכיר הכי טוב את הכרטיס שלי ולכן יהיה הכי יעיל בביצוע OC... הנחה שגויה מסתבר :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים