פורסם 2006 בינואר 919 שנים שלום רבדיסק נייד ורב מצאם כרטיסים שניהם על USB אינם פועלים לי על המחשב.זו בעיה של ההגדרותהאם למישהאו יש מושג איך פותרים ת'בעיה?הבנתי שצריך לשחק עם ההגדרות רק אין לי מושג איפותודה מראשעמיר
פורסם 2006 בינואר 919 שנים תסביר את עצמך ותבעיה יותר טוב..(ובלי שיגיאות כתיב שממש קשה להבין מה אתה רוצה...)והתקנת/מותקנים הדרייברים של הUSB...??
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים מחבר אני יבאי לך את שאר הנתונים כי זה לא ציוד שלי אני שואל למשהוא אז אני צריך לברר אצלו.taotao161 לגבי שגיאות הכתיבאם יש לך בעיה עם זה שאני דיסלקט ויש לי שגיעות כתיב תעמין לי שזו בעיה שלך שאתה לא מכיר באנשים עם בעיות. לא נוח לך אתה לא חייב לעזור.(רק שתדע שזה פוגע מה שרשמתה אני לא שונה בכלום ממך).יום טוב עמיר
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים איזו מערכת הפעלה?איזה רכיבים ספציפיים? (דגם וחברה)והשאלה העיקרית הותקנו דרייברים?
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים אני לא בא לרדת עליך או משהו פשוט ציינתי שאם אתה יכול להסביר יותר לעומק את הבעיה..ולהישתדל בלי שגיאות כתיב...לא באתי ליצחוק עליך..פשוט לא ממש הבנתי תבעיה מההודעה הראשונה...טוב נחכה לנתונים שתביא...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.