פורסם 2006 בינואר 819 שנים הצלחתי להוריד את המעבד שלי ל 19 מעלות, לוח אם 23 וHD ל19 וכל זה על קירור אוויר[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 819 שנים אממ זה כמעט בלתי אפשרי באמצעות קירור אוויר..השאלה היא מה הטמפרטורה בחדר.כי ידוע שעם קירור אויר הטמפרטורה הכי נמוכה שאפשר להגיע אליה היא טמפרטורת החדר.וגם בחורף זה לא ממש חוכמה.אבל אין מה לומר טמפרטורות טובות.למרות שזה לא נראה טמפרטורות של מאמץ
פורסם 2006 בינואר 819 שנים מחבר אחי זה טמפ' במנוחהוזה די מדויק כי בדקתי בביוס וידוע שהמעבד קצת מתאמץ בביוס אז הטמפ' שם הם 25 מעלותוהלוח אם נשאר אותו דברשמע זה כולה 1.7 WIILAMATTE למרות שהוא עובד על מתח גבוה 1.9ואני נמצא בטבריה אחי קרררררר פה
פורסם 2006 בינואר 919 שנים שאני פותח חלונות בחדר ביום קר של חורף זה מגיע קצת מעל טמפ' החדר אבל זה לא חוכמה כי האוויר שבחוץ עושה את הקירור ולא הגוף קירור עצמו
פורסם 2006 בינואר 919 שנים חחחח בטח שזה לא חוכמה19 כנראה היה קר הא?פעם עשיתי עם הדלת ששל המארזהתחלתי לנופף אויר שיכנס למארז ופתחתי תחלון בחדרחחחחחח הגעתי ל 23 עם קירור סטוקאבל מה זה שווה? מילא היה ככה תמיד
פורסם 2006 בינואר 919 שנים טמפרטורות טובות תנסה להגיע אליהם גם בלי לפתוח את החלון או למשל בקיץ...ובלי לפתוח את דלת המארז...אם אתה חובב טמפרטורות נמוכות נסה קירור מים! :xyxthumbs:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.